αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠόσα χρήματα δίνει ως βασικό μισθό ο Σκλαβενίτης, μετά την νέα επιχειρησιακή σύμβαση που υπογράφτηκε

Πόσα χρήματα δίνει ως βασικό μισθό ο Σκλαβενίτης, μετά την νέα επιχειρησιακή σύμβαση που υπογράφτηκε

Αρκετά πάνω από τον βασικό μισθό που έχουμε στην Ελλάδα γενικά, βάζει τον πήχη ο Σκλαβενίτης. Συγκεκριμένα, μετά την νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση που υπογράφτηκε, η γνωστή αλυσίδα καθορίζει τον βασικό μισθό της στα 860 ευρώ μικτά. Αυτό ισχύει για όλους τους εργαζομένους που είναι τώρα στην εταιρία. Την ίδια στιγμή, ολοι οι νεοπροσλαμβανόμενοι, ανεξαρτήτου ηλικίας, θα λαμβάνουν μηνιαίο βασικό μισθό 800 ευρώ για τα πρώτα δύο χρόνια εργασίας τους στην επιχείρηση.

Το σχέδιο προβλέπει επίσης, πως οι χαμηλόμισθοι υπάλληλοι της αλυσίδας, που αντιστοιχούν στο 15% περίπου του συνόλου των εργαζομένων της, δηλαδή 3.150, θα λάβουν επίδομα γάμου και επίδομα τριτέκνων – πολυτέκνων.

Δηλαδή εκτός από τον κατώτατο μηνιαίο μισθό οι τρίτεκνοι – πολύτεκνοι εργαζόμενοι θα λαμβάνουν επίδομα 50 ευρώ μηνιαίως, ενώ στα 60 ευρώ έχει «κλειδώσει» το επίδομα γάμου (σ.σ. αφορά τόσο τους έγγαμους, όσο και τους εν διαστάσει και τους διαζευγμένους).

Ένα ακόμα από τα προνόμια που έχουν οι εργαζόμενοι στον Σκλαβενίτη, είναι η έκπτωση 5% σε τρόφιμα και είδη ευρείας κατανάλωσης και 10% σε είδη οικιακού εξοπλισμού, ένδυσης, υπόδησης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + fourteen =