αρχικηVIRALΠόσα χρήματα αρκούν για να μην ξανά δουλέψεις ποτέ στη ζωή σου: Εξηγεί μια σύμβουλος εκατομμυριούχων

Πόσα χρήματα αρκούν για να μην ξανά δουλέψεις ποτέ στη ζωή σου: Εξηγεί μια σύμβουλος εκατομμυριούχων

Ίσως να σου έχει περάσει και εσένα από το μυαλό κάποια στιγμή: Πόσα χρήματα, άραγε, θα σου αρκούσαν έτσι ώστε να μην ξανά δουλέψεις ποτέ στη ζωή σου; Η απάντηση ίσως βρίσκεται παρακάτω. Και το υποθετικό σενάριο περιλαμβάνει μάλιστα μια καλή ζωή.

Την απάντηση την δίνει η Wendy Sarasohn, που εργάζεται και ως σύμβουλους εκατομμυριούχων, οπότε κάτι παραπάνω θα γνωρίζει. Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν το ποσό που θα σου επιτρέψει να ζήσεις χωρίς να δουλεύεις για το υπόλοιπο της ζωής σου και ταυτόχρονα να διατηρείς ένα πλουσιοπάροχο lifestyle είναι τα $190.000.000 ή €158.770.000.

Όπως αναφέρει η Sarasohn, υπάρχει μια πολύ συγκεκριμένη αλληλουχία πραγμάτων που καταλήγουν σε αυτό το ποσό, συμπεριλαμβανομένων -μεταξύ άλλων- ενός σπιτιού στην Fifth Avenue της Νέας Υόρκης, ένα εξοχικό κάπου εξωτικά, η εκπαίδευση των παιδιών αλλά και πάγια έξοδα για ταξίδια, ψώνια και άλλα πράγματα που οι πλούσιοι συνηθίζουν να κάνουν στον άφθονο ελεύθερο χρόνο τους.

Με την άποψη της Sarasohn φαίνεται πως ταυτίζεται και ο συγγραφέας και businessman Richard Kirshenbaum, ο οποίος συμπληρώνει ωστόσο πως δεν είναι και τόσο εύκολο να γίνει κανείς δισεκατομμυριούχος αν προηγουμένως δεν έχει κάποια οικονομική βάση, την οποία ορίζει στα $100.000.000.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 − 2 =