αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠόσα αυτοκίνητα πούλησε η Porsche στην Ελλάδα το 2021

Πόσα αυτοκίνητα πούλησε η Porsche στην Ελλάδα το 2021

Σταθερή διαδρομή με το δικό της πιστό κοινό, η οποία μεταφράζεται σε ταξινομήσεις συνολικά 107 αυτοκινήτων εντός του 2021 (106 ταξινομήσεις στο συγκρίσιμο 2019), με βάση τα στοιχεία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, καταγράφει στην Ελλάδα η Porsche, η οποία διακινείται από τον όμιλο Μοτοδυναμική.

Χαρακτηριστική είναι την ίδια στιγμή η στόχευση της Porsche AG παγκοσμίως για ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης, κάτι που αναφέρθηκε στο πλαίσιο παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων για το 2021, από τον CEO της Porsche, Oliver Blume. O ίδιος σημείωσε ότι 80% των συνολικών της πωλήσεων έως το 2030 να προέρχονται από τα ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Όπως λέει ο διευθυντής του κλάδου Porsche της Μοτοδυναμικής Α.Ε. στην Ελλάδα, Νίκος Σινογιάννης μιλώντας στο Capital.gr, o τομέας ηλεκτροκίνησης της μάρκας “έχει κάνει μία δυνατή αρχή στη χώρα μας τόσο με το αμιγώς ηλεκτρικό Taycan, όσο και με τα plug-in hybrid αυτοκίνητα. Η ελληνική φορολογία μάλιστα ευνοεί τα υβριδικά οχήματα, επομένως ευνοούνται αντίστοιχα και οι πωλήσεις των υβριδικών Porsche οχημάτων”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × one =