αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως το iPhone σου μπορεί πλέον να ξεκλειδώνει πόρτες σε ξενοδοχεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Πως το iPhone σου μπορεί πλέον να ξεκλειδώνει πόρτες σε ξενοδοχεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το iOS 15, καθώς και το WatchOS 8 έφεραν τη δυνατότητα να προσθέσετε τα κλειδιά των δωματίων των ξενοδοχείων που επισκέπτεστε απευθείας στην Wallet εφαρμογή. Έτσι έχετε πρόσβαση στο δωμάτιό σας και στο ασανσέρ του ξενοδοχείου μέσα από το iPhone ή το Apple Watch σας. Μέσω των card reader δηλαδή, μπορείτε να έχετε πρόσβαση και δε χρειάζεται η παραδοσιακή πλαστική κάρτα δωματίου.

Μάλιστα, τον προηγούμενο μήνα, η αλυσίδα ξενοδοχείων Hyatt έγινε η πρώτη εταιρία που υιοθέτησε αυτό το χαρακτηριστικό σε έξι τοποθεσίες στις ΗΠΑ συμπεριλαμβανομένων των Andaz Maui στο Wailea Resort, Hyatt Centric Key West Resort & Spa, Hyatt House Chicago/West Loop-Fulton Market, Hyatt House Dallas/Richardson, Hyatt Place Fremont/Silicon Valley και Hyatt Regency Long Beach.

Τώρα, ο Rich DeMuro του KTLA επισκέφθηκε πρόσφατα το ξενοδοχείο του Long Beach για να δοκιμάσει αυτό το χαρακτηριστικό και ανέβασε ένα βίντεο που σας δείχνει πως λειτουργεί. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή της Hyatt, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να προσθέσουν το κλειδί του δωματίου τους στην εφαρμογή Wallet, αφού ολοκληρώσουν μια κράτηση και ειδοποιούνται παράλληλα όταν φτάσει η ώρα του check-in. Μόλις ένας επισκέπτης κάνει check-in και το δωμάτιο είναι έτοιμο, το κλειδί δωματίου ενεργοποιείται αυτόματα.

Η διαδικασία ήταν γρήγορη, επιτρέποντάς του να αποκτήσει πρόσβαση στο δωμάτιό του και στο ασανσέρ σε κλάσματα δευτερολέπτου. Εσείς θα το χρησιμοποιούσατε; Δείτε το βίντεο παρακάτω.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × one =