αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως τα posts σου θα παίρνουν περισσότερα likes στο Facebook (αν ενδιαφέρεσαι)

Πως τα posts σου θα παίρνουν περισσότερα likes στο Facebook (αν ενδιαφέρεσαι)

Οκ, μπορεί να σε ενδιαφέρει, μπορεί και όχι. Είναι όμως αλήθεια, ότι η «επιτυχία» ενός post στο Facebook, μετριέται κυρίως με τα likes, τις κοινοποιήσεις και τα σχόλια που θα συγκεντρώσει. Άλλωστε, όταν αναρτάς κάτι δημόσια -έστω και σε ιντερνετικό επίπεδο- το κάνεις για να το διαβάσουν κάποιοι άλλοι άνθρωποι. Αλλιώς θα μπορούσες να το γράψεις και σε ένα σημειωματάριο σου, και να το κρατήσεις στο γραφείο σου.

Το ερώτημα εδώ είναι, το πως μπορεί ένα post να πάρει περισσότερα likes. Υπάρχουν κάποιες απλές κινήσεις που μπορείς να κάνεις, και τις οποίες παραθέτει το γράφημα που ακολουθεί. Για παράδειγμα, οι φωτογραφίες φαίνεται να παίρνουν 53% περισσότερα likes, και 104% περισσότερα comments. Οι αναρτήσεις που έχουν 80 χαρακτήρες ή λιγότερους, παίρνουν 66% περισσότερα likes.

Μια πολύ καλή ιδέα, είναι και οι ερωτήσεις μέσω posts. Προς όλους όσους σε ακολουθούν. Αυτές λαμβάνουν περισσότερα σχόλια- και είναι λογικό αφού αρκετοί χρήστες θα σπεύσουν να απαντήσουν στην ερώτηση σου. Όσο για την συχνότητα; Το ιδανικό μάλλον είναι 1-2 posts κάθε ημέρα.

http://blog.kissmetrics.com/wp-content/uploads/2013/06/how-to-get-more-likes-on-fb-sm.png

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × four =