αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως πρέπει να αξιοποιήσουν οι επιχειρήσεις τους Millennials, έτσι ώστε να σαρώσουν: Εξηγεί ένας bestseller συγγραφέας

Πως πρέπει να αξιοποιήσουν οι επιχειρήσεις τους Millennials, έτσι ώστε να σαρώσουν: Εξηγεί ένας bestseller συγγραφέας

Αναμφίβολα, οι λεγόμενοι Millennials έχουν μεγαλώσει μέσα στο ίντερνετ, τα social media και τις νέες τεχνολογίες. Είναι ίσως η πρώτη γενιά που είχε στα χέρια της, από το ξεκίνημα της, πολλά τεχνολογικά εργαλεία. Τα οποία οι παλαιότεροι δεν είχαν. Ο Simon Sinek είναι bestseller συγγραφέας των New York Times. Και έχει ασχοληθεί πολύ με αυτή τη γενιά και το πως μπορεί να αξιοποιηθεί από τις επιχειρήσεις. Έτσι ώστε από την μια οι Millennials να αναδειχτούν επαγγελματικά όπως πρέπει, και από την άλλη οι εταιρίες να αντλήσουν όλα όσα έχουν να τους δώσουν αυτοί οι νέοι.

Σε συνέντευξη του στο Thrive Global, ο γνωστός συγγραφέας εξηγεί πολύ γρήγορα, το πως πρέπει να λειτουργούν τα πράγματα, στο νέο επαγγελματικό τοπίο.

«Οι εταιρίες που στηρίζονται στους Millennials, πρέπει να αξιοποιήσουν τα δυνατά τους σημεία», λέει αρχικά ο ίδιος.

Και συνεχίζει: «Θέλω να πω, ότι έχουν μεγαλώσει μέσα στα social media και είναι εξαιρετικά επίσης καλοί στο προσωπικό branding. Τα καταλαβαίνουν με φυσικό τρόπο. Άρα τοποθετήστε τους σε τέτοιες δουλειές, αν τους ενδιαφέρει. Οι υπόλοιποι πρέπει να τα μάθουμε».

Αυτό που διαπιστώνει πάντως ο Sinek, είναι ότι οι σοβαρές εταιρίες ενδιαφέρονται και θέλουν να αξιοποιήσουν αυτή τη γενιά. Κάποιες φορές επιτυγχάνεται με τον καλύτερο τρόπο, ενώ κάποιες άλλες χρειάζεται παραπάνω δουλειά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 5 =