αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Πως οι εκατομμυριούχοι χρησιμοποιούν το 100% του μυαλού τους»: Εξηγεί ο άνθρωπος που μελέτησε 233 πλούσιους ανθρώπους

«Πως οι εκατομμυριούχοι χρησιμοποιούν το 100% του μυαλού τους»: Εξηγεί ο άνθρωπος που μελέτησε 233 πλούσιους ανθρώπους

Είναι δεδομένο, ότι οι εκατομμυριούχοι βλέπουν τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Ο Tom Corley είναι συγγραφέας, και για τις ανάγκες ενός βιβλίου του έκατσε και μελέτησε και συζήτησε 233 πολύ πλούσιους ανθρώπους. Διαπίστωσε, ότι έχουν ένα κοινό στοιχείο στην προσωπικότητα τους, που τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν το 100% του μυαλού τους.

«Είναι η θετική οπτική. Είναι ένα προαπαιτούμενο για να γίνεις πετυχημένος», λέει αρχικά ο Corley.

Όπως εξηγεί μιλώντας στο Business Insider, αυτό «σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς το 100% του μυαλού σου. Έρευνες έχουν δείξει, ότι αν έχεις αρνητική οπτική, τότε ‘κλείνεις’ το 1/3 του μυαλού σου». Σύμφωνα με την μελέτη του Corley, όταν είσαι με θετική προδιάθεση, ανοίγονται και άλλα στοιχεία της προσωπικότητας σου, όπως η επιμονή και η υπομονή. Αλλά και η αυξημένη συγκέντρωση.

Πρόκειται μάλιστα για στοιχεία τα οποία έχουν βοηθήσει εκατομμυριούχους να φτάσουν εκεί που είναι. Και δεν γνώριζαν ότι τα διαθέτουν, μέχρι να αποκτήσουν μια θετική οπτική για την δουλειά τους ή για έναν μεγάλο στόχο. Το να έχεις θετική οπτική, μπορεί να σου «ανοίξει» αρκετά στοιχεία που ήδη διαθέτεις στην προσωπικότητα σου, αλλά δεν έχουν βγει προς τα έξω. Είναι αυτά, που έκανα κάποιους να φτάσουν σε επιτυχίες εκατομμυρίων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × two =