αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως ξεκινούν την ημέρα τους 5 αυτοδημιούργητοι δισεκατομμυριούχοι

Πως ξεκινούν την ημέρα τους 5 αυτοδημιούργητοι δισεκατομμυριούχοι

Το πως θα ξεκινήσει κάποιος την ημέρα του, είναι σημαντικό έτσι ώστε να έχει ενέργεια για όλο το 24ωρο. Οι περισσότεροι πετυχημένοι άνθρωποι, ξυπνούν αρκετά πρωί, έτσι ώστε να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν όλες τις δραστηριότητες και τα ραντεβού που έχουν προγραμματίσει.

Αλλά τι συγκεκριμένο μπορεί να κάνουν; Ποια είναι, δηλαδή, η ρουτίνα τους κάθε πρωί. Το CNBC κατέγραψε τι κάνουν κάθε πρωί 5 αυτοδημιούργητοι δισεκατομμυριούχοι. Το πως ξεκινούν την ημέρα τους. Οι απαντήσεις τους έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο CEO, των Starbacks, Howard Schultz, ξυπνά στις 4:30 το ξημέρωμα. Κάνει γυμναστική, πηγαίνει τα 3 του σκυλιά βόλτα και (εννοείται) πίνει καφέ. Δεν θα μπορούσε να μην πίνει καφέ ο Mr Starbacks. Παρόμοια εικόνα συναντάμε και για τον ιδρυτή της Virgin, Richard Branson. Ξυπνά στις 5:00. Βλέπει τα νέα, απαντά σε emails, οργανώνει την ημέρα του και κάνει γυμναστική. «Μέσα από τα 50 χρόνια εμπειρίας μου στην επιχειρηματικότητα, έμαθα ότι αν ξυπνώ νωρίς, μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα μέσα στη μέρα και άρα περισσότερα στη ζωή» λέει ο ίδιος.

Η Vlogger που έγινε εκατομμυριούχα, Michelle Phan, κάνει κάτι πιο ασυνήθιστο: διαβάζει τα emails της ενώ κάνει μπάνιο. Επίσης, κάθε πρωί βουρτσίζει τα δόντια της (πάντα διαβάζοντας emails) και κάνει push ups. Μια περίεργη συνήθεια έχει και ο συνιδρυτής του Twitter, Jack Dorsey. Όχι, δεν γράφει tweets κάθε πρωί. Ξυπνά στις 5:00 και στη συνέχεια για 30 λεπτά… διαλογίζεται, όπως έχει δηλώσει. Έπειτα πηγαίνει για τρέξιμο, σε μια απόσταση 6 μιλίων και τέλος πίνει καφέ.

Ιδιαίτερη σημασία στον ύπνο δίνει η success woman των media, Arianna Huffington. «Η καλή ημέρα, ξεκινά με έναν καλό βραδινό ύπνο» όπως έχει γράψει στο βιβλίο της με τίτλο The Sleep Revolution. Η ίδια ξυπνά κάθε πρωί και πάντα βρίσκει χρόνο για γιόγκα και διαλογισμό, πριν ξεκινήσει το φορτωμένο πρόγραμμα της.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + 1 =