αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Πως ξεκίνησα μια επιχείρηση από το μηδέν, χωρίς να έχω χρήματα»: Εξηγεί ένας πετυχημένος ιδρυτής (ΒΙΝΤΕΟ)

«Πως ξεκίνησα μια επιχείρηση από το μηδέν, χωρίς να έχω χρήματα»: Εξηγεί ένας πετυχημένος ιδρυτής (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι μια από τις πιο συνηθισμένες δικαιολογίες που ακούμε από ανθρώπους που έχουν μια business ιδέα αλλά δεν την κάνουν πράξη: «Δεν έχω αρκετά χρήματα». Είναι όντως αλήθεια ότι τα χρήματα μπορούν να κάνουν πιο εύκολη την ζωή σου όταν ξεκινάς μια επιχείρηση, και μπορούν να «τρέξουν» πιο γρήγορα κάποιες διαδικασίες.

Ωστόσο, τα χρήματα δεν πρέπει να αποτελούν ανυπέρβλητο εμπόδιο. Αυτό τουλάχιστον λέει ο συνιδρυτής του brand, Power Practical, Allen Lim. Ένα brand που έχει να κάνει με «τροφές ενέργειας» για ανθρώπους που αθλούνται. Ο Lim μαζί με τον συνιδρυτή του, ξεκίνησε την επιχείρηση του από το μηδέν, και θεωρεί το «δεν έχω χρήματα» ως μια δικαιολογία. Στο παραπάνω σύντομο βίντεο περιγράφει το πως ξεκίνησαν όλα, πουλώντας το προϊόν του… πριν το βγάλει στην παραγωγή. Οι δύο νέοι επιχειρηματίες είχαν βάλει μάλιστα το project τους στο Kickstarter και μέσα από την crowdfunding καμπάνια τους κατάφεραν να συγκεντρώσουν 1,5 εκατ. δολάρια. Όλα αυτά ξεκινώντας χωρίς δικά τους χρήματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × three =