αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως να χτίσεις μια εταιρία 3,3 δισ. δολαρίων: Εξηγεί ο συνιδρυτής του «γίγαντα» Wayfair

Πως να χτίσεις μια εταιρία 3,3 δισ. δολαρίων: Εξηγεί ο συνιδρυτής του «γίγαντα» Wayfair

Ο Steve Conine κατάφερε το κατά πολλούς αδύνατο: Ξεκίνησε μια εταιρία από το υπνοδωμάτιο του και σήμερα το δημιούργημα του αξίζει 3,3 δισ. δολάρια. Πρόκειται για την εταιρία e-commerce Wayfair. Η οποία πλέον διαθέτει 8 εκατ. ενεργούς πελάτες.

Ο πετυχημένος επιχειρηματίας μιλώντας στο αμερικανικό inc.com, απάντησε για στο ποιες συμβουλές θα έδινε σε έναν νέο, ο οποίος θα ήθελε να ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση. Με στόχο φυσικά να φτάσει στην απόλυτη επιτυχία, όπως έκανε ο ίδιος. «Η νούμερο ένα συμβουλή που θα έδινα, είναι να αντιμετωπίσει την startup του, ως το τελευταίο πράγμα που θα έκανε στη ζωή του. Θα πρέπει να επενδύσει πλήρως στην ιδέα του και να το κάνει επειδή το αγαπά», τονίζει ο Conine.

Και συνεχίζει: «Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να έχεις, είναι μια σφαιρική οπτική. Και να μην είσαι προκατειλημμένος για το πως θα πάνε τα πράγματα».

«Τέλος, να είστε σίγουροι και να ποντάρετε στον εαυτό σας. Θα υπάρξουν στιγμές στην ιστορία της επιχείρηση σας, που κάποιοι θα έρθουν και θα προσφερθούν να κάνουν το εγχείρημα σας πιο ασφαλές και λιγότερο ρισκαδόρικο. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό, αλλά σας προτείνω να το σκεφτείτε καλά πριν πάρετε τις συγκεκριμένες αποφάσεις. Συχνά, μπορείτε μόνοι σας να πετύχετε περισσότερα, από όσα θα πετύχετε με ένα δίχτυ ασφαλείας. Όσο περισσότερα δίχτυα ασφαλείας βάζουμε γύρω μας, τόσο πιο δύσκολο είναι να κινηθούμε γρήγορα», σημειώνει ο Conine.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + 19 =