αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως να χτίσεις ένα brand που να το αγαπούν οι άνθρωποι: Ο Richard Branson γνωρίζει και εξηγεί

Πως να χτίσεις ένα brand που να το αγαπούν οι άνθρωποι: Ο Richard Branson γνωρίζει και εξηγεί

Πολλοί νέοι επιχειρηματίες, έχουν μια απλή (αλλά ταυτόχρονα και σύνθετη) απορία: Ποιος είναι τελικά ο τρόπος, έτσι ώστε να δημιουργήσεις ένα brand που θα το αγαπήσει ο κόσμος; Παρά το γεγονός ότι συνήθης οι επιχειρήσεις είναι λίγο «ψυχρές», όπως θα πουν κάποιοι, έχουν υπάρξει brands που ήταν και είναι ιδιαίτερα αγαπητά στο κοινό.

Ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος Richard Branson βρέθηκε σε event στο Seattle. Εκεί, δέχτηκε ερωτήσεις από νέους επιχειρηματίες που ήταν στο ακροατήριο. Ο Nishant Singh, συνιδρυτής του food delivery app Peach, ρώτησε ακριβός αυτό: το πως μπορεί ένα brand να αγαπηθεί από τον κόσμο.

«Τι συναρπαστική ερώτηση και όχι εύκολη να απαντηθεί» λέει ο Branson.

Ο ίδιος, έφερε το παράδειγμα της αεροπορικής βιομηχανίας (στο παρελθόν έχει ιδρύσει την Virgin Atlantic). Όπως τόνισε, όταν ο επιβάτης μπαίνει στο αεροπλάνο, πρέπει να λέει WOW.Πρέπει οι εργαζόμενοι να έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα, ενώ την ίδια στιγμή να πιστεύουν στις δυνατότητα τους project. Αυτό που μπορείς να κάνεις ως ιδρυτής, είναι να λειτουργήσεις για λίγο ως πελάτης, να βιώσεις την εμπειρία και να σημειώσεις σε ένα χαρτί τα όποια προβλήματα. Στη συνέχεια να προσπαθήσεις να τα λύσεις.

«Η οικοδόμηση ενός αγαπητού brand δεν γίνεται μέσα σε μια νύχτα» ξεκαθαρίζει ο Richard Branson. Ωστόσο, μετά από όλη την εμπειρία του, έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι χρειάζεται προσπάθεια, υπομονή, επιμονή και να κοιτάς τις λεπτομέρειες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − 7 =