αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως να χρησιμοποιήσεις το Facebook Live με business τρόπο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πως να χρησιμοποιήσεις το Facebook Live με business τρόπο (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι γνωστό ότι το Facebook (αλλά και το YouTube), προωθούν όλο και περισσότερο το live βίντεο. Δεν είναι τυχαίο, ότι στο FB newsfeed σου, εμφανίζονται πολύ συχνά τα live βίντεο που κάνουν άλλοι. Ενώ σε αρκετές περιπτώσεις σου έρχονται και ειδοποιήσεις, όταν ξεκινά μια ζωντανή μετάδοση.

Το θέμα εδώ είναι το πως μπορείς να αξιοποιήσεις αυτό το εργαλείο, με business τρόπο. Ο marketer και επιχειρηματίας, Neil Patel, χρησιμοποιεί το live βίντεο. Και παραθέτει 3 tips, έτσι ώστε να το αξιοποιήσεις και εσύ με σωστό και επιχειρηματικό τρόπο.

Όπως λέει, υπάρχουν 3 βασικά βήματα. Καταρχήν πρέπει να προσφέρεις κάποια γνώση σε αυτόν που βλέπει. Για παράδειγμα, μπορείς να του δείχνεις tips για το marketing ή τις νέες τεχνολογίες. Στη συνέχεια, προσέφερε μερικά «δώρα» για όσους παρακολουθούν. Το μόνο που θα έχουν να κάνουν οι ακόλουθοι σου, είναι να μπουν στο site σου (και αυτό είναι σημαντικό). Τέλος, μόλις ολοκληρώσεις το live σου, είναι καλό να το κάνεις boost (κυρίως επί πληρωμή), για να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία, θα αναπτύξεις σταδιακά το κοινό σου. Άρα πιθανότατα θα κάνεις περισσότερες πωλήσεις. Άρα θα έχεις μεγαλύτερα έσοδα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + 7 =