αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως να φτιάξεις τον «τέλειο καφέ» και να δοκιμάσεις νέες επιλογές: 3 apps θα σε βοηθήσουν

Πως να φτιάξεις τον «τέλειο καφέ» και να δοκιμάσεις νέες επιλογές: 3 apps θα σε βοηθήσουν

Είτε είσαι επαγγελματίας barista, είτε απλός λάτρης του καφέ, οι παρακάτω εφαρμογές μπορούν να κάνουν την ζωή σου λίγο πιο εύκολη. Είναι 4 εφαρμογές μέσα από τις οποίες μπορείς να φτιάξεις τον «τέλειο καφέ». Αλλά και να δοκιμάσεις νέες επιλογές- άλλωστε οι καφέδες και οι πιθανοί συνδυασμοί είναι αμέτρητοι.

Coffee.cup.guru

coffee.cup.guru

Αυτό το app πραγματικά αναλαμβάνει να σας βοηθήσει να φτιάξετε την τέλεια κούπα καφέ. Και μάλιστα σας καθοδηγεί βήμα – βήμα, παρουσιάζοντάς σας όλες τις εναλλακτικές μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

 

Aeropress timer

 

AeroPress Timer

To τέλειο app για τους λάτρεις της μηχανής παρασκευής καφέ φίλτρου AeroPress, που φημίζεται ότι μπορεί να δημιουργήσει υπέροχα γευστικό καφέ φίλτρου, εφάμιλλο αυτών που σερβίρουν οι επαγγελματικές συσκευές. To συγκεκριμένο app σας δείχνει όλες τις δυνατότητες που έχει η συγκεκριμένη μηχανή καφέ

 

Beanhunter

Beanhunter

Αν θελετε να ξέρετε πού μπορείτε να βρείτε μια καλή κούπα καφέ όπου και αν βρίσκεστε ανά τον πλανήτη, δεν έχετε παρά να κατεβάσετε τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Το Beanhunter, επιτρέπει στους χρήστες του να καταγράφουν και να κάνουν τη δική τους κριτική για τον καφέ που δοκιμάζουν σε στέκια σε κάθε γωνιά του κόσμου και να προτείνουν τα ιδανικά cafes, αλλά και να ανεβάζουν φωτογραφίες από cafes που έχουν επισκεφτεί.

 

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × one =