αρχικηVIRALΠως να συνδεθείς στο ERTFLIX μέσω της τηλεόραση σου. Για να δεις δωρεάν σειρές και ταινίες

Πως να συνδεθείς στο ERTFLIX μέσω της τηλεόραση σου. Για να δεις δωρεάν σειρές και ταινίες

Αρκετά θετικά σχόλια έχει αποσπάσει το ERTFLIX. Αυτό είναι το ανεπίσημο όνομα της νέας πλατφόρμας της ΕΡΤ, μέσα από την οποία μπορείς να δεις δωρεάν ταινίες και σειρές. Και είναι ενεργή εδώ και μερικές ημέρες.

Η ΕΡΤ ήδη αυτή τη στιγμή προσφέρει 24 ξένες ταινίες, 12 ξένα σήριαλ, 10 βραβευμένες σειρές ντοκιμαντέρ, 13 γνωστές σειρές παιδικού προγράμματος και όλα τα μαθήματα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης του υπουργείου Παιδείας που μεταδίδονται κάθε πρωί στην ΕΡΤ2. Ταυτόχρονα, είναι ακόμα διαθέσιμες 20 ιστορικές εκπομπές-αφιερώματα σε 20 σπουδαίους Έλληνες, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Οδυσσέας Ελύτης, ο Γιώργος Σεφέρης, η Μαρία Κάλλας, η Ελένη Βλάχου, ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο Μανόλης Αναγνωστάκης, ο Γιάννης Τσαρούχης και πολλοί ακόμη.

Αυτό που ρωτάνε όμως πολλοί χρήστες, είναι το πως μπορεί να μπει κάποιος στο ERTFLIX μέσα από την τηλεόραση του. Να πούμε καταρχήν, ότι πρέπει να έχεις smart tv, συνδεδεμένη στο ίντερνετ. Στην συνέχεια θα μπεις στην πλατφόρμα, ακολουθώντας τα βήματα που θα δεις στα παρακάτω βίντεο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − 11 =