αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως να μεταφέρεις αρχεία από Android σε Windows PC πανεύκολα

Πως να μεταφέρεις αρχεία από Android σε Windows PC πανεύκολα

Από το 2020, η Google έχει λανσάρει τη λειτουργία Nearby Share για να προσφέρει στους χρήστες των συσκευών Android έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο διαμοιρασμού αρχείων μεταξύ κοντινών συσκευών (smartphones, tablets και Chromebooks).

Τώρα, η εταιρεία επεκτείνει την λειτουργία του Nearby Share και μεταξύ συσκευών Android και υπολογιστών Windows λανσάροντας την beta έκδοση της εφαρμογής σε αρκετές χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Ελλάδας και της Κύπρου, όπως εξηγεί το techgear.gr.

Η διαδικασία χρήσης του Nearby Share Beta for Windows είναι εξαιρετικά απλή: κατεβάζεις και εγκαθιστάς την εφαρμογή στον υπολογιστή και…αυτό ήταν. Μπορείς πλέον να στέλνεις φωτογραφίες, videos και άλλα αρχεία σε συσκευές Android (και το αντίστροφο) ανεξάρτητα αν η εφαρμογή είναι ανοικτή ή αν απλά τρέχει στο background.

Με δεξί κλικ στο αρχείο εμφανίζεται η επιλογή “Send with Nearby Share” και πατώντας σε αυτήν σου εμφανίζεται η λίστα με τις κοντινές συσκευές Android που έχουν ήδη ενεργοποιημένο το Nearby Share. Εάν έχεις ανοικτή την εφαρμογή στον υπολογιστή, μπορείς να μεταφέρεις τα αρχεία με drag and drop.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Nearby Share for Windows PCs από εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − one =