αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως να κάνεις verified το προφίλ σου στο Instagram: 2+1 νέες λειτουργίες που φέρνει η πλατφόρμα

Πως να κάνεις verified το προφίλ σου στο Instagram: 2+1 νέες λειτουργίες που φέρνει η πλατφόρμα

Με περισσότερους από 1 δισ. χρήστες παγκοσμίως να συμμετέχουν ενεργά στο πανηγύρι του Instagram, καθίσταται σαφές ότι η πλατφόρμα θα πρέπει να προσφέρει ασφάλεια και ιδιωτικότητα. Γι’ αυτό, η ομάδα ανάπτυξης της εφαρμογής ανακοίνωσε ορισμένες νέες λειτουργίες που αφορούν όλους τους λογαριασμούς.

Η πρώτη ονομάζεται “About This Account” και θα εμφανίζεται στους λογαριασμούς που ακολουθεί μεγάλος αριθμός χρηστών. Όταν βγει στον αέρα, οι χρήστες θα μπορούν να μαθαίνουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον δημοφιλή λογαριασμό που ακολουθούν, όπως πότε άνοιξε στο Instagram, από ποια χώρα προέρχεται και προηγούμενα usernames που μπορεί να χρησιμοποιούσε. Ακόμη, θα εμφανίζεται μια λίστα με άλλους λογαριασμούς που έχουν κοινούς followers, αλλά και οι διαφημίσεις που τυχόν παίζουν εκείνη την περίοδο. Στόχος του Instagram είναι να προστατεύσει τους δημοφιλείς χρήστες από τους πλαστούς λογαριασμούς που ανοίγουν κάθε λίγο και λιγάκι.

Η δεύτερη αποτελεί συνέχεια της πρώτης λειτουργίας. Αυτοί οι δημοφιλείς χρήστες θα μπορούν πολύ σύντομα να αιτηθούν για να λάβουν το μπλε εικονίδιο πιστοποίησης του λογαριασμού τους, όπως αυτά που βλέπουμε στο Twitter. Έτσι θα γνωρίζεις ότι ο λογαριασμός που ακολουθείς είναι ο επίσημος και όχι κάποιος που επαναδημοσιεύει φωτογραφίες και videos κάποιου celebrity.

Η τρίτη λειτουργία θα λέγαμε ότι άργησε χαρακτηριστικά να έρθει στο Instagram. Πρόκειται για το 2FA, δηλαδή τη διαδικασία ταυτοποίησης του λογαριασμού κάθε χρήστη σε δύο βήματα όταν πραγματοποιεί log-in στην εφαρμογή. Για να την ενεργοποιήσετε αρκεί να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας και να επιλέξετε το “Two-Factor Authentication”. Από εκεί θα σας παραπέμψει στο κατάστημα Google Play ή στο App Store για να κατεβάσετε εφαρμογή ταυτοποίησης, όπως είναι το Google Authenticator.

Πηγή: Techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + nine =