αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως να δημιουργήσεις πολλαπλές ροές εισοδήματος από το δωμάτιο του σπιτιού σου. Εδώ είναι μερικές ιδέες

Πως να δημιουργήσεις πολλαπλές ροές εισοδήματος από το δωμάτιο του σπιτιού σου. Εδώ είναι μερικές ιδέες

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να αποκτήσεις ένα έξτρα εισόδημα κάθε μήνα, από το σπίτι σου. Για αρχή, είναι απαραίτητο να έχεις ένα laptop και σύνδεση στο ίντερνετ. Πράγματα δηλαδή που έχουν τα περισσότερα σπίτια σήμερα.

Ειδικά στην εποχή του covid είδαμε ανθρώπους να μένουν περισσότερο εντός των σπιτιών τους, και να αναζητούν τρόπους έτσι ώστε να βγάλουν χρήματα χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν σε άλλους χώρους και γεωγραφικές περιοχές. Αρκετοί, για παράδειγμα, στράφηκαν στα social media ή την παραγωγή περιεχομένου μέσω YouTube. Φυσικά κάθε δραστηριότητα έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες και χρειάζεται δουλειά μέχρι να φτάσεις στο επίπεδο να βγάζεις χρήματα από αυτή.

Το αμερικανικό Entrepreneur.com έφτιαξε τώρα μια ενδιαφέρουσα λίστα. Σε αυτή θα δεις μερικές ιδέες για να δημιουργήσεις πολλαπλές ροές εισοδήματος από το δωμάτιο του σπιτιού σου. Χωρίς να είναι απαραίτητο να αφήσεις την πρωινή δουλειά σου.

1# Πωλήσεις μέσω Amazon. Είναι μια από τις πλατφόρμες που δίνουν την δυνατότητα σε ανθρώπους και επιχειρήσεις να πουλήσουν ο,τι θέλουν. Η πλατφόρμα λειτουργεί με συγκεκριμένους κανόνες, αλλά αν θες π.χ. να πουλήσεις αντικείμενα που δεν χρειάζεσαι, μάλλον δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο εμπόδιο. Για παράδειγμα, δες το παλτό που αγόρασες και το φοράς μόνο μία φορά τον χρόνο. Kάποιος εκεί έξω πιθανότατα θα το λατρέψει και θα το αγοράσει από εσένα. Μπορεί να έχετε παλιά παιχνίδια με τα οποία δεν παίζουν πλέον τα παιδιά ή ακόμη και πολύτιμα αντικείμενα που βρίσκονται σε ένα συρτάρι και δεν τα θυμάστε καν. Όπως εξηγεί το Entrepreneur.com, η διαδικασία είναι απλή: Φτιάξτε ένα account και ξεκινήστε τις πωλήσεις. Τραβήξτε μια φωτογραφία, επιλέξτε την κατηγορία, περιγράψτε το προϊόν σας, ορίστε μια τιμή. Αυτό ήταν. Τώρα είναι εκεί για να το δουν εκατομμύρια πιθανοί αγοραστές.

2# Πάρε μέρος σε online έρευνες. Έχουμε γράψει αρκετά σχετικά άρθρα εδώ στο It’s Possible. Υπάρχουν αρκετά ξένα websites που σε πληρώνουν για να συμμετέχεις σε online έρευνες. Από το σπίτι σου. Οι έρευνες συνήθως χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να ολοκληρωθούν. Και κάθε φορά που ολοκληρώνεις μια έρευνα, εισπράττεις ένα μικρό ποσό ή δωροκάρτες. Σίγουρα αυτή η ιδέα δεν θα σε κάνει πλούσιο. Αλλά είναι ένας καλός τρόπος να κερδίσεις μερικά επιπλέον χρήματα στον ελεύθερο χρόνο σου.

3# Νοίκιασε την θέση στάθμευσης σου. Ζεις σε μια πόλη όπου το πάρκινγκ είναι δύσκολο ή είσαι σε μια περιοχή όπου έχει ταξιδιώτες; ‘Η είσαι κοντά σε ένα λιμάνι ή αεροδρόμιο; Αν είσαι σε κάποια τέτοια τοποθεσία, μια θέση στάθμευσης μπορεί να έχει ιδιαίτερη αξία. Αν λοιπόν διαθέτεις μια δική σου θέση την οποία δεν χρησιμοποιείς, μπορείς να την ενοικιάσεις. Είτε με συμφωνίες ανά μήνα, είτε ακόμα και για μικρότερα χρονικά διαστήματα. Είναι μια επιλογή που υπο προϋποθέσεις μπορεί να σου φέρει ένα καλό έξτρα εισόδημα, χωρίς… να κάνεις τίποτα.

4# Γίνε freelancer. Είμαστε στην εποχή όπου οι freelancers είναι ίσως πιο περιζήτητοι από ποτέ. Ένας digital freelancer μπορεί να είναι αρθρογράφος, προγραμματιστής, designer, social media manager ή μια σειρά από άλλες ειδικότητες. Και σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν πολλά websites μέσα από τα οποία μπορείς να κλείσεις συνεργασίες ως freelancer. Ακόμα και με πελάτες από την άλλη άκρη της Γης. Δες μια σχετική λίστα εδώ.

5# Affiliate Marketing. Eνα μοντέλο που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Και έχει αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο, με τα social κανάλια που υπάρχουν πλέον. Έχεις, για παράδειγμα, ένα Instagram Account με πολλούς followers; Μπορείς να κλείσεις συνεργασίες με brands που ενδιαφέρονται για αυτό το κοινό, και ανάλογα με τις πωλήσεις που θα κάνεις μέσα από το προφίλ σου, να παίρνεις την σχετική προμήθεια. Όσο περισσότερα αποτελέσματα φέρνεις, τόσο περισσότερα θα είναι και τα χρήματα που θα εισπράττεις. Ένα τέτοιο μοντέλο μπορεί επίσης να λειτουργήσει μέσα από ένα κανάλι στο YouTube ή μέσα από ένα blog.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven − six =