αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως να δημιουργήσεις και να χρησιμοποιήσεις μια λίστα με emails

Πως να δημιουργήσεις και να χρησιμοποιήσεις μια λίστα με emails

Έχετε προσωπική ή εταιρική ιστοσελίδα. Ίσως είναι ένας ολοκαίνουριος δικτυακός τόπος, ή ίσως είναι μια ιστοσελίδα που έχει υπάρξει για λίγο, αλλά δεν έχετε επικεντρωθεί στη συλλογή διευθύνσεων email. Η ιστοσελίδα σας έχει περιεχόμενο, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που θέλετε να προωθήσετε. Για να γίνει αυτό, πρέπει να συνδυάσετε μια στρατηγική για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με μια λίστα μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ωστόσο, δεν ξέρετε ως προς το πού να βρείτε τα e-mail και τους συνδρομητές. Σε αυτό το άρθρο, το το οποίο δημοσίευσε το emailsystem.gr, θα δούμε όλους τους τρόπους που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να οικοδομήσουμε τη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να μεγιστοποιήσουμε την εξεύρεση συνδρομητών.

Γιατί να φτιάξουμε λίστα με emails;

Ο πιο προφανής λόγος για την οικοδόμηση λίστας email είναι να μεγιστοποιήσει την αξία των πελατών σας και τα έσοδα της εταιρείας σας. Ωστόσο, είναι επίσης σημαντικό να θυμόμαστε ότι η λίστα email είναι ένα περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας. Σε περίπτωση που θέλετε να πουλήσετε την εταιρεία σας, ένας υψηλής ποιότητας κατάλογος email μπορεί να αυξήσει τη συνολική αποτίμηση της εταιρείας σας. Επιπλέον, ένας κατάλογος υψηλών επιδόσεων email μπορεί να δώσει η εταιρεία πρόσθετες ευκαιρίες εσόδων, δίνοντάς σας την ευκαιρία να πωλούν διαφημιστικό χώρο στα προϊόντα e-mail σας ή να στείλετε e-mail συνδέσμους εκ μέρους των εταίρων ή των διαφημιστών. Γι ‘αυτό αξίζει το χρόνο σας για να οικοδομήσετε μια ποιοτική λίστα email με την πάροδο του χρόνου.

Ποσότητα σε σχέση με την ποιότητα

Ένα από τα πρώτα διλήμματα που θα πρέπει να σας απασχολήσει, είναι το θέμα της ποσότητας σε σχέση με την ποιότητα. Προφανώς, μία μεγάλη λίστα, μοιάζει ισχυρή, όμως μην ξεχνάτε πως το σημαντικότερο είναι να ενδιαφέρονται για τους τομείς που δραστηριοποιήστε, όσοι είναι σε αυτή. Αυτό θα μεγιστοποιήσει το ποσοστό των πωλήσεων και κατ’ επέκταση τα κέρδη σας.

Τρόπος 1: επισκέπτες στο site σας

Το πιο προφανές και λογικό μέρος για να βρείτε ενδιαφερόμενους συνδρομητές είναι στην ίδια την ιστοσελίδα σας. Οι χρήστες που επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας [ανεξάρτητα από το αν έχουν αγοράσει ή έχουν κάνει μια συναλλαγή], έχουν ένα ενδιαφέρον για τις πληροφορίες ή το περιεχόμενο που παρέχετε. Κάθε σελίδα της ιστοσελίδας σας θα πρέπει να περιλαμβάνει μία φόρμα που να επιτρέπει στους χρήστες να ενταχθούν στη λίστα σας. Κάθε επισκέπτης στον ιστοχώρο σας είναι ένας πιθανός συνδρομητής.

Τρόπος 2: Οι πελάτες που αγοράζουν αγαθά ή υπηρεσίες

Οι πελάτες που επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας, αλλά δεν κάνουν αγορές ή συναλλαγές είναι σημαντικό κοινό στο email marketing. Ωστόσο, οι πελάτες που κάνουν μια αγορά ή συναλλαγή είναι ακόμη πιο πολύτιμοι επειδή έχουν δείξει προθυμία να αγοράσουν από εσάς και σας έχουν εμπιστευτεί προσωπικές ή οικονομικές πληροφορίες.

Τρόπος 3: Τα Social Media

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ολοένα γίνονται και πιο σημαντικά στην εύρεση δυνητικών πελατών αλλά και χτισίματος του brand της επιχείρησης σας.

Με το σωστό κίνητρο και μία καλοσχεδιασμένη φόρμα εγγραφής, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την δύναμη των social media προς όφελος μας.

Τρόπος 4: Μηχανές Αναζήτησης [Οργανικά και Paid Search]

Παρόμοια με τη διαδικασία της διαφήμισης για να οικοδομήσουμε τη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε άλλους δικτυακούς τόπους, χρησιμοποιώντας το μάρκετινγκ αναζήτησης για να χτίσουμε την λίστα μας, μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματικό. Κατασκευάστε μία Landing page συλλογής των email και διαφημίστε αυτή τη σελίδα είτε επί πληρωμή είτε βελτιστοποιώντας την σελίδα με το κατάλληλο SEO.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + 12 =