αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως να αποκτήσεις τους πρώτους σου 100.000 followers στο Linkedin: Εξηγεί ένας άνθρωπος που το έκανε

Πως να αποκτήσεις τους πρώτους σου 100.000 followers στο Linkedin: Εξηγεί ένας άνθρωπος που το έκανε

Τους βλέπεις να είναι παντού τριγύρω. Ιντερνετικά. Είναι οι λεγόμενοι influencers στο Linkedin. Έχουν καταφέρει να χτίσουν το δικό τους κοινό. Με πολλούς followers. Αλλά πως μπορείς να κάνεις και εσύ το ίδιο; Ο Glenn Leibowitz είναι Head of Communications σε εταιρία, αλλά το πιο σημαντικό εδώ είναι κάτι άλλο: Έχει καταφέρει να αναδειχτεί LinkedIn Top Voice τα έτη 2015, 2016 & 2017. Πλέον έχει σχεδόν 100.000 followers στην πλατφόρμα, και μπορείς να δεις το προφίλ του εδώ.

Σε άρθρο του στο inc.com, εξηγεί το πως τα κατάφερε. Με αρκετή υπομονή και προσπάθεια, έφτασε να δημιουργήσει το μεγάλο κοινό που έχει σήμερα. Τι έκανε πρακτικά; Κυρίως 4 κινήσεις.

1# Γράψε για θέματα που γνωρίζεις καλά. Όπως έχει διαπιστώσει ο Glenn Leibowitz, όταν γράφει για θέματα που γνωρίζει καλά, χωρίς να ανατρέχει σε άλλες πηγές, τότε αυτά τα άρθρα διαμοιράζονται πιο δυναμικά. Βάλε και προσωπικές εμπειρίες μέσα.

2# Γράψε για να ενημερώσεις, να εκπαιδεύσεις, να εμπνεύσεις και να διασκεδάσεις τους άλλους. Είναι οι 4 βασικές κατηγορίες στις οποίες κατατάσσει τα άρθρα του ο Glenn Leibowitz. Είναι αυτά τα είδη που αρέσουν περισσότερο.

3# Γράψε σχετικά με δουλειές. Το Linkedin είναι ένα επαγγελματικό δίκτυο. Γράψε για topics που ενδιαφέρουν τους χρήστες εκεί, όπως η δουλειά και τα θέματα καριέρας. Tips είναι πάντα χρήσιμα.

4# Συνέπεια. Ότι ισχύει παντού. Δεν αρκεί να αναρτάς ένα άρθρο κάθε… όποτε έχεις χρόνο. Βγάλε ένα σταθερό πρόγραμμα. Για παράδειγμα, γράψε ένα άρθρο κάθε εβδομάδα. Και μείνε σταθερός

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 2 =