αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως να αλλάξεις την ζωή σου μέσα σε 1 χρόνο: Οι έξι κινήσεις που πρέπει να κάνεις

Πως να αλλάξεις την ζωή σου μέσα σε 1 χρόνο: Οι έξι κινήσεις που πρέπει να κάνεις

Πόσα πολλά μπορούν να αλλάξουν, άραγε, στην ζωή σου μέσα σε ένα έτος; Ίσως περισσότερα από όσα νομίζεις. Αρκεί να δράσεις. Και να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Το παρακάτω γράφημα παραθέτει «στα γρήγορα» 6 συγκεκριμένες κινήσεις οι οποίες μπορούν να κάνουν την διαφορά.

1# Μείνε μακριά από τοξικούς ανθρώπους. Το έχουμε ξανά πει: Οι άνθρωποι που έχουμε γύρω μας, μας επηρεάζουν. Είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω. Όπως λένε πολλοί business γκουρού, είμαστε ο «μέσος όρος» των 5 ανθρώπων με τους οποίους κάνουμε περισσότερο παρέα. Άρα πρόσεχε με ποιους ανθρώπους συναναστρέφεσαι.

2# Επέμεινε, ακόμα και όταν η κατάσταση γίνεται ζόρικη. Ο δρόμος προς την επιτυχία δεν είναι εύκολος. Οι περισσότεροι κορυφαίοι επιχειρηματίες είχαν αποτυχίες στο ξεκίνημα της πορείας τους. Αλλά όλοι τους έδειξαν επιμονή, ξεπέρασαν τα εμπόδια και τελικά έφτασαν σε σπουδαία επιτεύγματα.

3# Μάθε από τα λάθη σου. Ναι, θα γίνουν λάθη. Το σημαντικό εδώ είναι να μαθαίνεις από τα λάθη σου και να γίνεσαι όλο και καλύτερος.

4# Ανέπτυξε τα skills σου. Ζούμε σε έναν κόσμο που αλλάζει πολύ γρήγορα. Μόνο όσο αναπτύσσουν τα skills τους παραμένουν… μέσα στο παιχνίδι.

5# Εργάσου… σιωπηλά. Δεν χρειάζεται να μιλάς πολύ και να κάνεις… μεγάλες δηλώσεις πριν καταφέρεις αυτό που θες. Εργάσου σκληρά και σιωπηλά. Όταν θα φτάσεις στον μεγάλο στόχο σου, τότε το «μήνυμα» θα ακουστεί σε όλους.

6# Επένδυσε στον εαυτό σου. Ίσως είναι συνέχεια του Point No4. Δες πως μπορείς να γίνεις καλύτερος και να αναπτυχθείς. Και επένδυε συνεχώς στον εαυτό σου. Οι κορυφαίοι επιχειρηματίες του κόσμου είναι σε μια φάση συνεχούς μάθησης. Άλλωστε στην εποχή μας είναι πολύ εύκολο να κάνεις μαθήματα, να αναζητήσεις πληροφορίες ηλεκτρονικά, να παρακολουθήσεις σεμινάρια ή απλά να διαβάσεις ένα βιβλίο. Έτσι ώστε να γίνεις ακόμα καλύτερος.

https://i.pinimg.com/564x/9d/eb/bb/9debbbccc4a3c80a345b0098f44b70f8.jpg
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + fourteen =