αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠως μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (πέρα από τις αγγελίες που ανοίγουν)

Πως μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (πέρα από τις αγγελίες που ανοίγουν)

Πριν λίγες ημέρες, γράφαμε εδώ στο It’s Possible για τις 62 θέσεις αμειβόμενης πρακτικής, τις οποίες μόλις άνοιξε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το άρθρο διαβάστηκε μαζικά, κάτι που δείχνει ότι πολλοί νέοι θέλουν να εργαστούν στον συγκεκριμένο Οργανισμό.

Γράφει ο Γιάννης Μπελεγρίνης

Νομίζω λοιπόν ότι θα ήταν χρήσιμο να δούμε, το που μπορεί να στείλει κάποιος το βιογραφικό του, αν θέλει να εργαστεί στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, πέρα από τις αγγελίες που ανοίγουν κατά καιρούς. Μιλώ για το Ίδρυμα συνολικά, και όχι μόνο για το Κέντρο Πολιτισμού στο Φαληρικό Δέλτα.

Αυτό που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι, είναι στα στείλουν το σχετικό μήνυμα τους (και το βιογραφικό τους) στο info@snf.org. Πρόκειται, δηλαδή, για το επίσημο email του Ιδρύματος.

Παρόλο που τις περισσότερες φορές, το να στείλεις το βιογραφικό σου σε ένα «γενικό email» μιας εταιρίας δεν είναι πολύ καλή τακτική, στην συγκεκριμένη περίπτωση ίσως να έχετε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Από προσωπική εμπειρία, θα πρέπει να σας πω ότι είχα επικοινωνήσει με το Ίδρυμα στο παρελθόν, μέσω του συγκεκριμένου email, για προσφορά εργασίας, και μου είχαν απαντήσει μέσα σε μόλις 1 ημέρα.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι αν στείλεις το βιογραφικό σου θα… προσληφθείς αμέσως. Σε κάθε περίπτωση όμως, επειδή μιλάμε και για έναν σοβαρό Οργανισμό, είναι σίγουρο ότι κάποιος διαβάζει τα βιογραφικά που στέλνονται εκεί. Και είτε προσφέρεται κάποια ανοιχτή θέση, είτε μπαίνουν στο αρχείο για μελλοντική χρήση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 1 =