αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠως μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου στην Superfast Ferries

Πως μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου στην Superfast Ferries

Αν ενδιαφέρεσαι να δουλέψεις στην Superfast Ferries μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου στην εταιρία, έτσι ώστε να σε καλέσουν αν προκύψει κάποια θέση που ταιριάζει με τις δυνατότητες και τα επαγγελματικά προσόντα σου.

Όπως σημειώνει η εταιρία: «Η SUPERFAST FERRIES θα διατηρήσει το βιογραφικό σας στα αρχεία της για περίοδο δώδεκα (12) μηνών και θα αξιολογεί το περιεχόμενό του σε σχέση με απαιτούμενα προσόντα θέσεων εργασίας που θα προκύψουν στο μέλλον. Μετά την πάροδο των δώδεκα (12) μηνών, το βιογραφικό σας θα διαγραφεί από τα αρχεία της SUPERFAST FERRIES. Εφόσον επιθυμείτε να συνεχίσετε να περιλαμβάνεστε στη διαδικασία αξιολόγησης, παρακαλούμε να αποστείλετε εκ νέου το βιογραφικό σας ανανεωμένο, ακόμα και στην περίπτωση που δεν υπάρχει κάποια θέση προς κάλυψη.

Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή του βιογραφικού σας από τα αρχεία της SUPERFAST FERRIES σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, αποστέλλοντας σχετικό email στην ηλεκτρονική διεύθυνση attica-cv@attica-group.com».

Θέσεις εργασίας στα γραφεία
Εάν επιθυμείτε να εργαστείτε στα γραφεία της SUPERFAST FERRIES, μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο attica-cv@attica-group.com 

ή ταχυδρομήστε το στη διεύθυνση:
Attica Group / Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού
Λυσικράτους 1–7 & Ευριπίδου
17674 Καλλιθέα, Αθήνα

Θέσεις εργασίας στα πλοία
Γιά πληρώματα και άλλες θέσεις εργασίας στα πλοία μας, συμπληρώστε την αίτηση εργασίας καί στείλτε τη στην παρακάτω διεύθυνση:

SUPERFAST FERRIES
Marine Personnel Department
Λυσικράτους 1–7 & Ευριπίδου
17674 Καλλιθέα, Αθήνα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − four =