αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Πως μπορείς να πιάσεις δουλειά στο Facebook»: Η Υπεύθυνη Προσωπικού του κολοσσού, παραθέτει 4 σημεία- κλειδιά

«Πως μπορείς να πιάσεις δουλειά στο Facebook»: Η Υπεύθυνη Προσωπικού του κολοσσού, παραθέτει 4 σημεία- κλειδιά

Το Facebook είναι σταθερά, μέσα στις καλύτερες εταιρίες για να εργαστεί κάποιος. Φυσικά, έχουν κατά καιρούς εμφανιστεί εσωτερικά προβλήματα στην εταιρία, όμως παρόλα αυτά πολλοί νέοι σε όλο τον κόσμο θεωρούν ως ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα τους να εργαστούν εκεί. Με τον Mark Zuckerberg να έχει δηλώσει ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να αντιμετωπίσει τα όποιο ζητήματα δημιουργούνται.

Μέρος της λύσης, είναι η πρόσληψη νέων εργαζομένων, οι οποίοι έχουν όραμα και όρεξη για να δουλέψουν. «Ο τύπος των ανθρώπων που αναζητούμε είναι οι πραγματικά επικεντρωμένοι στην επίλυση μεγάλων προβλημάτων», τονίζει η vice president of human resources του Facebok, Janelle Gale. Επιβεβαιώνει μάλιστα, ότι ο κολοσσός λαμβάνει κάθε χρόνο πολλές αιτήσεις, από ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν εκεί.

Τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει όμως κάποιος, για να εργαστεί στο FB; Η ίδια παραθέτει, μιλώντας στο CNBC, τα 4 βασικά στοιχεία που πρέπει να διαθέτεις.

1# Τα skills μετρούν περισσότερο από την προϋπηρεσία

2# Να ξέρεις τον εαυτό σου (ποιες είναι οι δυνατότητες σου και με τι είσαι παθιασμένος)

3# Δείξε ότι μπορείς να λύσεις ένα μεγάλο πρόβλημα

4# Να είσαι αυθεντικός, να είσαι ο εαυτός σου

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − seven =