αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠως μπορείς να πάρεις έκπτωση 100 ευρώ στο λογαριασμό της ΔΕΗ- Συγκεκριμένο deadline

Πως μπορείς να πάρεις έκπτωση 100 ευρώ στο λογαριασμό της ΔΕΗ- Συγκεκριμένο deadline

Νέο οικιακό τιμολόγιο με σταθερή χρέωση, χωρίς κλιμάκια κατανάλωσης και ρήτρες αναπροσαρμογής ανακοίνωσε η ΔΕΗ, προσφέροντας πολλά προνόμια στους καταναλωτές της.

Το νέο προϊόν με την ονομασία myHomeEnter διατίθεται με έκπτωση 100 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό, για τις συμβάσεις που θα υπογραφούν ως τις 31 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά, όπως επισημαίνει η ΔΕΗ τα χαρακτηριστικά του νέου προγράμματος, που έχει 24μηνη διάρκεια, έχουν ως εξής:

Χαμηλότερη χρέωση ενέργειας σε σχέση με τα ισχύοντα τιμολόγια και χαμηλό πάγιο.

Η χρέωση ενέργειας είναι 0,105 ευρώ ανά κιλοβατώρα ανεξαρτήτως του ύψους της κατανάλωσης και 0,07897 ευρώ ανά κιλοβατώρα για το νυχτερινό.

Το πάγιο είναι 1,5 ευρώ το μήνα.

Έκπτωση συνέπειας και επιπλέον 2% έκπτωση για εξόφληση με πάγια εντολή.

100 ευρώ έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό, για νέους και υφιστάμενους πελάτες που θα επιλέξουν μηνιαίο ηλεκτρονικό λογαριασμό και για αιτήσεις που θα υποβληθούν ως τις 30 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα με την επιλογή του νέου myHomeOnline ο πελάτης λαμβάνει 10 ευρώ έκπτωση και επιπλέον 90 ευρώ έκπτωση με την επιλογή ηλεκτρονικού και μηνιαίου λογαριασμού μέσα από την εφαρμογή του e-bill.

Η έκπτωση των 100 ευρώ εφαρμόζεται στον 1ο λογαριασμό.

Αν η έκπτωση δεν εξαντληθεί στον 1ο λογαριασμό, θα πιστωθεί σε επόμενους.

ΔΕΗ: Πώς ενεργοποιείται την έκπτωση με τα 100€;

Με την επιλογή του νέου myHome Enter λαμβάνεις 10€ έκπτωση, ενώ επιπλέον 90€ έκπτωση με την επιλογή ηλεκτρονικού και μηνιαίου λογαριασμού μέσα από την εφαρμογή του e-bill.

Η έκπτωση των 100€ εφαρμόζεται στον 1ο λογαριασμό! Αν η έκπτωση δεν εξαντληθεί στον 1ο λογαριασμό, θα πιστωθεί σε επόμενους, ενώ πιστώνεται στο σύνολο του λογαριασμού.

Εάν δεν έχετε επιλέξει μηνιαίο και ηλεκτρονικό, τότε για να έχετε την επιπλέον έκπτωση των 90€ στον 1ο λογαριασμό, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε μαζί με το συμβόλαιό σας μηνιαίο και ηλεκτρονικό λογαριασμό από το e-bill έως 31.12.2020.

Η προωθητική έκπτωση ισχύει για τις Συμβάσεις που θα υπογραφούν (ή κατατεθούν) μέχρι και τις 31.12.20.

Την προωθητική έκπτωση δεν μπορούν να λάβουν όσοι είναι ήδη σε άλλο προϊόν που περιλαμβάνει προωθητική ενέργεια (πχ. ΔΕΗ myHome Online με 30€ έκπτωση).

Ενεργοποιήστε το ΕΔΩ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − nineteen =