αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως μπορείς να κρατήσεις το παλιό Layout του Facebook

Πως μπορείς να κρατήσεις το παλιό Layout του Facebook

Εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα το νέο Layout του Facebook είναι ενεργό. Και οι χρήστες καλούνται να κάνουν… την μετάβαση. Ακόμα υπάρχει μια «περίοδος προσαρμογής» και έτσι το Facebook σου δίνει την δυνατότητα να συνεχίσεις προσωρινά να χρησιμοποιείς το παλιό Layout. Αυτό βέβαια κάποια στιγμή θα σταματήσει, και όλοι αναγκαστικά θα πρέπει να κάνουν την αλλαγή στο νέο μοντέλο.

Είναι όμως επίσης αλήθεια ότι η νέα σχεδίαση του FB δεν αρέσει σε πολλούς χρήστες. Κάτι τέτοιο βέβαια έχει συμβεί σχεδόν με κάθε νέα version του FB όταν αυτή έβγαινε στον ιντερνετικό αέρα. Φαίνεται ότι οι χρήστες προτιμούν την οικειότητα που τους έχει δημιουργήσει μια πλατφόρμα, και δεν είναι ιδιαίτερα θετικοί στις συνεχής αλλαγές και… το ανακάτεμα.

Τι θα έλεγες τώρα αν μπορούσες να κρατήσεις το παλιό Layout του Facebook για πάντα; Κι όμως αυτό μπορεί να γίνει. Η σελίδα «The Old Layout» παραθέτει ένα browser extension που κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά. Η εν λόγω σελίδα μάλιστα έχει μέχρι τώρα πάνω από 17.000 followers. Ενώ έχει επίσης ενδιαφέρον ότι οι διαχειριστές απαντούν σε όποιον κάνει κάποια ερώτηση ή χρειάζεται οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Τσέκαρε το εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 5 =