αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως μπορείς να κατεβάσεις ένα Insta Story κάποιου άλλου χωρίς να σε καταλάβει

Πως μπορείς να κατεβάσεις ένα Insta Story κάποιου άλλου χωρίς να σε καταλάβει

Πώς κατεβάζεις ένα Insta Story χωρίς μάλιστα να σε καταλάβει κανείς; Τα Instagram Stories χρησιμοποιούνται καθημερινά από εκατομμύρια ανθρώπους. Ίσως κι εσύ τα χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση.

Ένα Instagram Story όπως γνωρίζεις πολύ καλά διαρκεί για 24 ώρες και στην συνέχεια αρχειοθετείται. Φυσικά, τα Stories που μπαίνουν στην αρχειοθήκη μπορείς να τα δεις μόνο εσύ και κανείς άλλος. Πώς κατεβάζεις ένα Insta Story;

Από iOS

Πήγαινε στο App Store και ψάξε για το Story Reposter. Η εφαρμογή είναι αρκετά απλή, απλά δίνεις πρόσβαση στη συλλογή με τις φωτογραφίες σου και στη συνέχεια αναζητάς ένα όνομα χρήστη στο Instagram, χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να συνδεθείς στον δικό σου λογαριασμό.

Το μειονέκτημα είναι ότι δεν θα δεις αυτόματα τα Stories των ανθρώπων που ακολουθείς, κι αν προσπαθήσεις να δεις και να αποθηκεύσεις πολλά διαφορετικά Stories χρηστών, θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να αναζητήσεις το καθένα ξεχωριστά με το όνομά του.

Ένα ακόμη εκνευριστικό πράγμα είναι οι διαφημίσεις των 5 δευτερολέπτων που παίζουν κάθε φορά που πατάς για να φορτώσεις μια εικόνα ή ένα video σε Story. Είναι, όμως, εντελώς δωρεάν, χωρίς αγορές εντός της εφαρμογής, που σημαίνει ότι δεν έχεις επιλογή για να απενεργοποιήσεις αυτές τις διαφημίσεις. Θα τις υποστείς!

Το Story Reposter είναι μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή. Εκτός από την αποθήκευση Insta Story μπορείς να τα μοιραστείς στη συνέχεια στο Twitter και στο Facebook.

Από Android

Αν θέλεις να αποθηκεύσεις ένα Insta Story από Android, τότε πρέπει να κατεβάσεις εντελώς δωρεάν το Story Saver από το Google Play.

Θα πρέπει να συνδεθείς στο Instagram Account σου και στην κεντρική σελίδα του θα σου εμφανιστούν όλα τα Stories των ανθρώπων που ακολουθείς. Αλλά μπορείς να ψάξεις κι άλλους χρήστες στην αναζήτηση. Όταν πατάς πάνω στον χρήστη που θέλεις, τότε βλέπεις τα Stories που έχει κάνει και πατάς πάνω σε αυτό που θέλεις να αποθηκεύσεις.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα το βρεις στον φάκελο StorySaver που θα έχει δημιουργηθεί καθώς κοιτάς τις φωτογραφίες σου.

Από υπολογιστή

Αν θέλεις να αποθηκεύσεις ένα Story στον υπολογιστή σου, τότε υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνεις. Ίσως, όμως, ο πιο εύκολος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις το StoryDownloader. Βάζεις απλώς το username του χρήστη που σε ενδιαφέρει και στη συνέχεια πατάς το download και το Story αποθηκεύεται στον υπολογιστή σου.

Πηγή: ipop.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + 2 =