αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως μπορείς να καταλάβεις αν κάποιος έχει απορρίψει το αίτημα φιλίας σου στο Facebook

Πως μπορείς να καταλάβεις αν κάποιος έχει απορρίψει το αίτημα φιλίας σου στο Facebook

Ωραία, εντόπισες το προφίλ του ατόμου που έψαχνες. Έκανες το αίτημα φιλίας. Όμως οι ημέρες περνάνε και δεν βλέπεις να έχει γίνει κάποια αποδοχή. Τα πιθανά σενάρια εδώ είναι δύο: ‘Η το άλλο άτομο έχει απορρίψει το αίτημα φιλίας σου ή το αίτημα παραμένει ακόμα «stand by». Στην δεύτερη περίπτωση, με απλά λόγια, η άλλη πλευρά δεν έχει πατήσει ούτε αποδοχή, ούτε απόρριψη.

Πως μπορείς να διαπιστώσεις εσύ τι ακριβώς συμβαίνει; Ο τρόπος είναι πολύ απλός: Πας στο προφίλ του ατόμου στο οποίο έχεις στείλει το αίτημα φιλίας. Ακριβώς δεξιά από το όνομα (ή κάτω από το όνομα, στο mobile) υπάρχει το σχετικό button για να κάνεις το αίτημα φιλίας. Στην περίπτωση μας, το έχεις ήδη πατήσει. Αν λοιπόν το άλλο άτομο σε έχει απορρίψει, τότε θα δεις πάλι διαθέσιμη την επιλογή για να στείλεις εκ νέου αίτημα (εκτός αν σε έχει κάνει block). Από την άλλη μεριά, στην περίπτωση που το αίτημα σου είναι ακόμα «stand by», τότε θα δεις να αναγράφεται ότι «το αίτημα φιλίας στάλθηκε».

Το αρνητικό για εσένα στο δεύτερο σενάριο, είναι πως όταν κάνεις αίτημα φιλίας σε έναν χρήστη, αυτό εμφανίζεται ως ειδοποίηση μόνο την πρώτη φορά. Αν ο άλλος δεν πατήσει τίποτα, ούτε αποδοχή- ούτε απόρριψη, τότε το αίτημα σου μπαίνει στην σχετική λίστα, μαζί ενδεχομένως… με άλλα αναπάντητα αιτήματα προς το ίδιο άτομο. Και μπορεί να μείνει εκεί, αθόρυβα, για πάντα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + three =