αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Πως μπορείς να κάνεις μια πραγματική συνέντευξη»: Ο ιδρυτής του It’s Possible θα κάνει ομιλία στο Digital Media Academy

«Πως μπορείς να κάνεις μια πραγματική συνέντευξη»: Ο ιδρυτής του It’s Possible θα κάνει ομιλία στο Digital Media Academy

Η συνέντευξη είναι ένα από τα βασικά «συστατικά» της δημοσιογραφίας. Για αυτό το κομμάτι θα μιλήσει στο ερχόμενο Digital Media Academy, ο ιδρυτής του It’s Possible, Γιάννης Μπελεγρίνης. Δεν θα είναι μόνο μια ομιλία, αλλά μια ζωντανή, τολμηρή, συζήτηση με το κοινό που θα βρεθεί στο event. Οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να κάνουν τις ερωτήσεις τους και να παραθέσουν τις απόψεις τους, σχετικά με τις συνεντεύξεις και το πως αυτές γίνονται στην εποχή μας.

Τίτλος της συζήτησης: «Πως μπορείς να κάνεις μια πραγματική συνέντευξη». Υπάρχουν δηλαδή πραγματικές και μη πραγματικές συνεντεύξεις; Υπάρχουν αληθινές και ψεύτικες συνεντεύξεις τις οποίες βλέπουμε στα media; Η απάντηση είναι «ναι». Κυρίως λόγω της εισόδου του μάρκετινγκ (και όχι μόνο) στη δημοσιογραφία. Όλα αυτά θα συζητηθούν ανοιχτά στο Digital Media Academy, ενώ παράλληλα θα δοθούν και πρακτικά tips για το πως κάνουμε μια συνέντευξη.

Όσοι λοιπόν θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή την τολμηρή συζήτηση, θα πρέπει να έρθουν στο Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin) στο κέντρο της Αθήνας. Το event διοργανώνουν το Frapress.gr και το CollegeLink, στις 23 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο. Ο ιδρυτής του It’s Possible θα εμφανιστεί τελευταίος, στις 16:15 (πλήρες πρόγραμμα θα δεις παρακάτω). Το κόστος συμμετοχής για όσους θέλουν να βρεθούν στο κοινό είναι 12€ κανονικό εισιτήριο και 8€ για φοιτητές/ανέργους και προκρατήσεις. Μπορείς να κάνεις την κράτηση σου ΕΔΩ.

Σημαντικό: Αν θέλεις να συμμετέχεις στις εκπαιδεύσεις του event, οι μόνες προϋποθέσεις που χρειάζονται είναι να ψάχνεις για εργασία αυτόν τον καιρό, να έχεις όρεξη για μάθηση, να σου αρέσει ο κλάδος των Digital Media ή της αρθρογραφίας καθώς και να έχεις πλήρες συμπληρωμένο προφίλ στην πλατφόρμα του CollegeLink.gr, την μεγαλύτερη πλατφόρμα διασύνδεσης φοιτητών και πρόσφατα πτυχιούχων με εταιρίες στα πλαίσια entry level job και internship.

Όλοι οι τελικοί συμμετέχοντες θα επιλεχθούν μετά από ένα σύντομο screening όλων των υποψηφίων σχετικά με τις ανωτέρω προϋποθέσεις. Σε περίπτωση που περισσότεροι των 50 υποψηφίων πληρούν τις προϋποθέσεις θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Πρόγραμμα Digital Media Academy:

Σάββατο 23 Ιουνίου

10:30-11:00 Προσέλευση

11:00-12:15 «Η φωτογραφία ως μέσο αφήγησης» by Dimitrios Bouras

12:15-13:00 «Digital Media: 360 View» by Antonis Mantzavinos

13:00-14:00 «CMSs & Content Development» by Evita Gorgorini

14:00-14:30 Lunch Break

14:30-15:15 «Αθλητική δημοσιογραφία: Από το χαρτί στην οθόνη, η νέα πραγματικότητα των social media και το παράδειγμα του Eurohoops» by Eleftherios Moutis

15:15-16:15 «From a News Article to a Media Landscape» by Valantis Zotos

16:15-17:00 «Πως μπορείς να κάνεις μια πραγματική συνέντευξη» by Giannis Belegrinis

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five − one =