αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως μπορείς να… διαγράψεις τον εαυτό σου από το ίντερνετ

Πως μπορείς να… διαγράψεις τον εαυτό σου από το ίντερνετ

Όλοι θα θέλαμε να εξαφανιστούμε για μερικές ημέρες. Αλλά κανένας από εμάς δεν είναι ποτέ μόνος πραγματικά, ακόμα και όταν είμαστε μόνοι μας, γιατί το Internet είναι πάντα εκεί. Είναι στα τηλέφωνά μας, στα tablet μας και δίπλα στα κρεβάτια μας σε έξυπνα ηχεία που ακούνε πάντα.

Το απόρρητο είναι ένα αγαθό που δεν μπορούμε καν να πληρώσουμε, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να προσπαθήσουμε να το πάρουμε πίσω. Το πρώτο πράγμα είναι απλά να περιορίσετε την ποσότητα των προσωπικών δεδομένων που δημοσιεύετε στο διαδίκτυο.

Στη συνέχεια, αξιολογήστε τα προφίλ σας στα social media. Οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων είναι εκεί όπου πιθανότατα έχετε μοιραστεί τα περισσότερα για τον εαυτό σας. Σύμφωνα με το WD Storage, 350 εκατομμύρια φωτογραφίες προστίθενται στο Facebook κάθε μέρα. Μπορείτε να ψάξετε το προφίλ σας και να διαγράψετε φωτογραφίες και αναρτήσεις. Ή μπορείτε να επιλέξετε να διαγράψετε εντελώς το λογαριασμό σας στο Facebook.

Εάν το Twitter είναι η πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε περισσότερο, σκεφτείτε να κάνετε εκκαθάριση. Μπορεί να είναι συνετό να διαγράψετε tweet, ειδικά εάν είναι δυνητικά προβληματικά και υποβάλλετε αίτηση για κάποια δουλειά. 50% των Αμερικανών έχει μετανιώσει για τα πράγματα που έχουν δημοσιεύσει στα κοινωνικά μέσα, σύμφωνα με το WD Storage.

Για να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα, αναζητήστε στο Google τον εαυτό σας για να δείτε ποιες άλλες πληροφορίες σχετικά με εσάς είναι εκεί έξω. Μπορείτε να αφαιρέσετε τον εαυτό σας από ιστότοπους προσωπικών δεδομένων με ένα workbook από την Intel Techniques ή απλά να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις απορρήτου της Google.

Πηγή: Pc Magazine

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × four =