αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως μπορείς να διαγράψεις μια συνομιλία από το inbox σου στο Facebook. Και δεν θα μπορεί να την βρει κανείς

Πως μπορείς να διαγράψεις μια συνομιλία από το inbox σου στο Facebook. Και δεν θα μπορεί να την βρει κανείς

Είχες μια συνομιλία με έναν χρήστη στο Facebook. Έκλεισες το chat window, ωστόσο η συνομιλία αυτή παραμένει στο inbox σου. Και με ένα απλό scroll down μπορεί ο καθένας να την βρει. Αν, για παράδειγμα, μπει στο προφίλ σου με τους κωδικούς σου ή αν απλά τσεκάρει το smartphone σου.

Υπάρχει όμως λύση. Το Facebook δίνει την δυνατότητα να διαγράψεις οριστικά μια συνομιλία (όλο το ιστορικό) με έναν χρήστη. Στην συνέχεια, ακόμα κι αν ανοίξεις πάλι ιντερνετικό διάλογο με τον ίδιο χρήστη, η συζήτηση θα ξεκινά από το μηδέν, χωρίς να εμφανίζονται τα παλαιότερα μηνύματα που έχετε ανταλλάξει.

Τι πρέπει να κάνεις βήμα- βήμα: Πήγαινε στο εικονίδιο με τα μηνύματα, πάνω δεξιά. Πάτα στην επιλογή «εμφάνιση όλων στο Messenger». Στην συνέχεια σου ανοίγει η καρτέλα που θα δεις στην παρακάτω. Πήγαινε στην συνομιλία που σε ενδιαφέρει και πάτα «διαγραφή». Η συνομιλία θα εξαφανιστεί για πάντα.

Φυσικά υπάρχει και η επιλογή για αρχειοθέτηση. Σε αυτή την περίπτωση η συνομιλία φεύγει από το Inbox σου, αλλά δεν διαγράφεται οριστικά. Μεταφέρεται στην καρτέλα με τις αρχειοθετημένες συνομιλίες σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × three =