αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως μπορείς να διαγράψεις μαζικά σχόλια στο Instagram, με μια κίνηση

Πως μπορείς να διαγράψεις μαζικά σχόλια στο Instagram, με μια κίνηση

Το Instagram παρουσίασε μια σειρά από νέες δυνατότητες που αποσκοπούν στη διαχείριση του διαδικτυακού εκφοβισμού. Αυτές οι λειτουργίες θα δίνουν στους χρήστες της εφαρμογής τη δυνατότητα να διαγράφουν μεγάλο όγκο σχολίων από τα posts τους. Παράλληλα, οι νέες δυνατότητες θα επισημαίνουν τα θετικά σχόλια που εντοπίζονται σε κάθε post που έχει ανεβάσει ένας χρήστης στο Instagram. Η επιλογή διαχείρισης των σχολίων πρόκειται να βοηθήσει άτομα και σελίδες που έχουν μεγάλο αριθμό followers, να διαγράφουν σχόλια εκφοβισμού. Επιπλέον, θα μπορούν να “καρφιτσώνουν” τα θετικά σχόλια, όπως ακριβώς κάνουν και στο YouTube. Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν να δίνουν την άδειά τους ώστε μόνο ένα συγκεκριμένο άτομο ή μια ομάδα ατόμων να μπορεί να τους επισημάνει σε οποιοδήποτε σχόλιο ή post. Συγκεκριμένα, μπορούν να ρυθμίσουν το απόρρητο του λογαριασμού τους με οποιαδήποτε από τις τρεις ακόλουθες επιλογές: “όλοι”, “άτομα που ακολουθείτε” ή “κανένας”. Το Instagram θα επιτρέπει μόνο στην επιλεγμένη κατηγορία να επισημαίνει τους χρήστες οπουδήποτε.

Πώς μπορείτε να διαγράψετε μεγάλο όγκο σχολίων στο Instagram;

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο smartphone ή το iPhone Android και ανοίξτε το post που θέλετε να επεξεργαστείτε.
  • Πατήστε πάνω σε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε να καταργήσετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί διαγραφής. Μπορείτε να διαγράψετε έως και 25 σχόλια κάθε φορά.
  • Επιλέξτε τα σχόλια και πατήστε πάνω στην επιλογή τριών κουκκίδων που είναι διαθέσιμη στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  • Πατήστε στην επιλογή “Περιορισμός” ή “Αποκλεισμός λογαριασμών” για να απενεργοποιήσετε έναν ή περισσότερους λογαριασμούς, έτσι ώστε να μην μπορούν να βλέπουν τις αναρτήσεις σας ούτε να σχολιάζουν, όσοι δεν θέλετε.

Με τις νέες δυνατότητες διαχείρισης των σχολίων, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε ακατάλληλα σχόλια από μία ανάρτησή σας. Επιπλέον, μπορείτε να αποκλείσετε ή να περιορίσετε τους λογαριασμούς που χρησιμοποιούν άσεμνη γλώσσα στις αναρτήσεις σας. Η έκδοση beta του Instagram έχει μια άλλη σημαντική δυνατότητα που δοκιμάζεται αυτή την περίοδο. Αυτή η νέα δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν μια ιστορία κατά την προβολή της ιστορίας τους, κάτι που δεν μπορούσαν να κάνουν έως τώρα. Αυτή η δυνατότητα αναμένεται να είναι διαθέσιμη σύντομα.

Πηγή: secnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + fourteen =