αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως μπορείς να βρεις κάποιον στο Facebook, αν δεν γνωρίζεις το όνομα του

Πως μπορείς να βρεις κάποιον στο Facebook, αν δεν γνωρίζεις το όνομα του

Πιθανότατα σου έχει συμβεί: Να αναζητάς κάποιον/α στο Facebook και να μην μπορείς να τον βρεις. Αν και γνωρίζεις ότι έχει προφίλ στην πλατφόρμα. Φυσικά τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα αν γνωρίζεις το ονοματεπώνυμο του. Αλλά τι μπορείς να κάνεις αν δεν γνωρίζεις αυτό το βασικό στοιχείο;

Πάλι υπάρχουν τρόποι για να εντοπίσεις το άτομο που θες.

Ένας από αυτούς, προϋποθέτει να γνωρίζετε τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου, οπότε τον εισάγετε στο πεδίο της αναζήτησης και τότε εμφανίζεται στην οθόνη σας το προφίλ που ψάχνετε.

Το ίδιο μπορεί να συμβεί αν γνωρίζετε το email του ατόμου που ψάχνετε. Δεν έχετε παρά τα γράψετε το email του στο πεδίο αναζήτησης και ο λογαριασμός του θα εμφανιστεί στην οθόνη σας. Αν φυσικά το άλλο άτομο έχει κάνει εγγραφή με το συγκεκριμένο email του.

Αν δεν γνωρίζετε τίποτα από τα παραπάνω και απλά θέλετε να εντοπίσετε ένα άτομο που έχετε δει π.χ. σε ένα εργασιακό περιβάλλον, σε ένα event ή σε ένα μαγαζί διασκέδασης/ εστίασης, τότε υπάρχει μια άλλη επιλογή: Να βρείτε πρώτα την επίσημη Facebook Page της επιχείρησης ή του event, και στην συνέχεια με βάση το υλικό που έχει ανέβει στην συγκεκριμένη σελίδα να ελέγξετε αν υπάρχει κάποια φωτογραφία και tag με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Από εκεί θα οδηγηθείτε και στο προσωπικό προφίλ του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κόλπο για να αποθηκεύεις φωτογραφίες που βλέπεις στο Instagram

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × three =