αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως μπορείς να βάλεις μια σταθερή υπογραφή στο κάτω μέρος του email σου

Πως μπορείς να βάλεις μια σταθερή υπογραφή στο κάτω μέρος του email σου

Η υπηρεσία Gmail της Google υποστηρίζει διαμορφώσιμες υπογραφές, τις οποίες επισυνάπτει σε κάθε email που στέλνετε. Μπορείτε να προσθέσετε το όνομά σας, τον τίτλο εργασίας, τον αριθμό τηλεφώνου ή οτιδήποτε άλλο θέλετε στην υπογραφή σας.

Υπάρχουν δύο τύποι υπογραφών Gmail: υπογραφές ιστού για το desktop και υπογραφές για κινητές συσκευές.

Προσθήκη υπογραφής στο Gmail στο Web

Για να προσθέσετε μια υπογραφή, ανοίξτε το Gmail και κάντε κλικ στο εικονίδιο “Settings” επάνω δεξιά. Είναι το μικρό εικονίδιο σε σχήμα γραναζιού κοντά στην εικόνα του προφίλ σας.

Gmail

Κάντε κλικ στο «See All Settings» για να ανοίξετε το πλήρες μενού των ρυθμίσεων.

Κάντε scroll στο μεγαλύτερο μέρος της σελίδας μέχρι να βρείτε την επιλογή “Signature” και κάντε κλικ στο κουμπί “Create New”.

Ονομάστε την υπογραφή σας και κάντε κλικ στο “Create”.

Gmail

Πληκτρολογήστε οτιδήποτε θέλετε στο πλαίσιο στα δεξιά της νέας σας υπογραφής. Για παράδειγμα το όνομά σας, την εταιρεία που εργάζεστε και ίσως τον αριθμό του τηλεφώνου σας.

Κάτω από το πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου όπου μόλις προσθέσατε την υπογραφή σας, στην ενότητα “Signature defaults”, κάντε κλικ στο όνομα της υπογραφής email σας για να το προσθέσετε ως την προεπιλεγμένη υπογραφή για χρήση στα νέα email.

Στο πλαίσιο στα δεξιά του τελευταίου, κάντε το ίδιο πράγμα για να χρησιμοποιήσετε τη νέα σας υπογραφή με την προεπιλεγμένη επιλογή για email στα οποία απαντάτε ή κάνετε forward.

Στο κάτω μέρος της σελίδας, κάντε κλικ στην επιλογή ” Save Changes” για να αποθηκεύσετε τη νέα σας υπογραφή.

Gmail

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε πολλές υπογραφές email και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους.

Προσθήκη υπογραφής για κινητά

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε υπογραφές που είναι συγκεκριμένες για κινητές συσκευές. Αυτές οι υπογραφές αντικαθιστούν τις εκδόσεις του desktop που μόλις προσθέσατε. Με άλλα λόγια, όταν στέλνετε ένα email από κινητό, το Gmail θα χρησιμοποιήσει μόνο την υπογραφή του κινητού και θα αγνοήσει την υπογραφή του υπολογιστή σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις υπογραφές για οτιδήποτε, αλλά είναι συνηθισμένο να δημιουργείτε μία που να ειδοποιεί τους ανθρώπους ότι επικοινωνείτε μέσω του κινητού, έτσι ώστε να γνωρίζουν ότι μπορεί να αργήσετε να απαντήσετε (εάν είστε εκτός γραφείου) ή ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν τυπογραφικά λάθη.

Φυσικά, θα μπορούσατε απλώς να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την υπογραφή του desktop σε όλες τις συσκευές σας. Να μην κάνετε ξεχωριστή υπογραφή για κινητά.

Για να ρυθμίσετε μια υπογραφή για κινητά, ανοίξτε την εφαρμογή Gmail στην κινητή συσκευή σας — iPhone, iPad ή Android.

Πατήστε το μενού στην επάνω αριστερή γωνία.

Gmail

Επιλέξτε την επιλογή ” Settings” από την πλευρική γραμμή.

Πατήστε τη φωτογραφία προφίλ ή τη διεύθυνση email σας για να ανοίξετε το μενού ρυθμίσεων υπογραφής.

Gmail

Εάν χρησιμοποιείτε iPhone ή iPad, πατήστε το “Signature Settings” στην επόμενη σελίδα. Στο Android, πατήστε “Signature”.

Εάν χρησιμοποιείτε iPhone ή iPad, αλλάξτε το κουμπί του Mobile Signature προς τα δεξιά για να ενεργοποιήσετε μια υπογραφή μόνο για κινητά.

Προσθέστε το κείμενό σας και κλείστε το Gmail για να αποθηκεύσετε τη νέα σας υπογραφή για κινητά.

Η προσαρμοσμένη υπογραφή μόνο για κινητά θα εμφανίζεται μόνο όταν χρησιμοποιείτε το Gmail σε μια κινητή συσκευή.

Πηγή: secnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 1 =