αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως μπορείς να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα «Rolling Baker» (με αρχική επένδυση μόλις στα 23.000 ευρώ)

Πως μπορείς να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα «Rolling Baker» (με αρχική επένδυση μόλις στα 23.000 ευρώ)

Αν σκέφτεσαι να μπεις επιχειρηματικά στο πεδίο της εστίασης, τότε μπορείς να δεις ανάμεσα σε άλλες και την επιλογή των «Rolling Baker». Αφού η συγκεκριμένη αλυσίδα δίνει την δυνατότητα για franchise συνεργασία.

Τo concept των «Rolling Baker» γεννήθηκε από την επιτυχημένη μητρική εταιρία «Εύα Μαρί». Οι φούρνοι στο εργαστήρι αρτοποιίας του Μιλτιάδη Νικολαΐδη άναψαν το 2005 και από τότε μέχρι σήμερα, η μητρική εταιρία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο χώρο της παρασκευής και διάθεσης προϊόντων άρτου και ζαχαροπλαστικής, με απόλυτη προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Το αναπτυξιακό πλάνο των «Rolling Baker» έχει ως στόχο να καλύψει την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς δημιουργώντας νέα καταστήματα στη Βόρεια Ελλάδα, με προσεκτικά – όμως – βήματα, στο πλαίσιο μια καθορισμένης στρατηγικής ανάπτυξης και με ιδιαίτερη προσήλωση στις αξίες της αλυσίδας.

Η πρόταση franchise των «Rolling Baker» παρέχει μια σειρά από ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, που δικαίως τα αναδεικνύουν ως μία μοναδική και ασφαλή επιχειρηματική επιλογή:

  • Διαφοροποιημένο concept στον κλάδο των τροφίμων, με κύριο προϊόν τα κριτσίνια και τα βουτήματα, αλλά και πλήρη γκάμα προϊόντων, όπως τσουρέκι, cake, κεράσματα, ψωμί, κουλούρια, κ.ά.
  • Εξαίρετης ποιότητας προσεγμένος κατάλογος προϊόντων αρτοποιίας, σε καταπληκτικές τιμές, μια μοναδική σχέση value for money.
  • Πελάτες, που ανήκουν σε ένα ευρύ φάσμα ηλικιών, γεγονός που διευρύνει σημαντικά την κερδοφορία των franchisees και μειώνει το επιχειρηματικό ρίσκο τους.
  • Αυξημένη μέση κατανάλωση ανά πελάτη, δηλ. αυξημένη μέση απόδειξη, συγκριτικά με άλλα concepts στον κλάδο της λιανικής πώλησης αρτοσκευασμάτων.
  • Πιστότητα και επαναληψιμότητα πελατών, οι οποίοι βιώνουν μια μοναδική εμπειρία και επιστρέφουν ξανά και ξανά αναζητώντας την ίδια ποιότητα.
  • Σταθερός τζίρος και σταδιακή αύξησή στις περιοχές που έχουν εγκατασταθεί.
  • Μοναδικός συνδυασμός premium+ χώρου, με τιμές take away, το δίπτυχο που δημιουργεί μονόδρομο για τον καταναλωτή, που επιθυμεί μοναδική ποιότητα με τα πιο αγνά υλικά, σε τιμή που δεν αφήνει χώρο σε άλλες χαμηλότερης ποιότητας επιλογές.
  • Κορυφαία εκπαίδευση, από έμπειρους πωλητές της μητρικής εταιρείας, που παραμένουν στο κάθε νέο κατάστημα κατά το αρχικό διάστημα λειτουργίας του, επιβλέποντας την ορθή παρασκευή και την σωστή εξυπηρέτηση, παρέχοντας real time εκπαίδευση του προσωπικού σε πραγματικές συνθήκες πίεσης.
  • Πλήρη υποστήριξη των franchisees, με την μητρική εταιρία να βρίσκεται δίπλα τους και να τους στηρίζει σε κάθε βήμα, πριν και κατά την διάρκεια λειτουργίας των καταστημάτων τους.
  • Προωθητικές ενέργειες, με πολλαπλά διαφημιστικά σύνολα να κατακλύζουν τον καταναλωτή ακόμη και πριν από την έναρξη κάθε νέου καταστήματος δημιουργώντας προσμονή από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας. Δεν γίνεται να δοκιμάσεις και να μην επιστρέψεις…
  • Συντονισμένες ενέργειες marketing σχεδιασμένες από τη μητρική εταιρεία, με στόχο να γνωρίσει ο καταναλωτής τα προϊόντα και να τα εντάξει στις καταναλωτικές του συνήθειες.

Τα οικονομικά δεδομένα

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 20 – 35

ENTRY FEES: 3,000 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Εξοπλισμός: από 10,000 Ευρώ

Διαμόρφωση: από 10,000 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × two =