αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως μπορείς να ανοίξεις ένα δικό σου κατάστημα McDelly’s- Ένα brand που ξεκίνησε από την Κρήτη

Πως μπορείς να ανοίξεις ένα δικό σου κατάστημα McDelly’s- Ένα brand που ξεκίνησε από την Κρήτη

Το 1996 ανοίγει το πρώτο κατάστημα McDelly’s στην Χερσόνησο Κρήτης. Απρίλιος 2019: Ανοίγει το δεύτερο κατάστημα της εταιρείας στο Ηράκλειο Κρήτης μετά από την πολυετή ζήτηση των πελατών της εταιρείας και την εύρεση κατάλληλου χώρου στην πόλη του Ηρακλείου.

Το concept των ΜcDelly’s αφορά στην παροχή εύγευστων προϊόντων φαγητού, από παραδοσιακό σουβλάκι μέχρι πίτσα και προϊόντα σχάρας , όλα σε προσιτές τιμές και σε εξαιρετική ποιότητα.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών σε όλα τα προϊόντα τους, τα  ΜcDelly’s επιτυγχάνουν πολύ υψηλό επίπεδο γευμάτων, προσφέροντας ένα menu, εξαιρετικό σε ποιότητα και γεύση, αλλά και σε πλήθος επιλογών, τόσο για «γρήγορο» φαγητό, όσο και για άλλες επιλογές, που περιλαμβάνει ορεκτικά, σαλάτες, όλων των ειδών τα σουβλάκια, πίτσες, burgers, τυλιχτά, sandwiches, pita club, κυπριακές και αραβικές πίτες, club sandwiches, sandwiches, hot dogs, ζυμαρικά, ποικιλίες, milkshakes γλυκά παγωτά.

Αλλά πως μπορείς να ανοίξεις ένα δικό σου κατάστημα μέσω franchise; Ας δούμε τα δεδομένα έτσι όπως τα παραθέτει το franchise.gr:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: 100 – 150 τ.μ. + αποθήκη 25 – 50 τ.μ.

με προτίμηση να έχει εξωτερικό χώρο

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: 80,000 – 120,000 Ευρώ

Εξοπλισμός/Επίπλωση: 40,000 – 60,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 20,000 Ευρώ

ROYALTIES: 4%

MRK FEES: 2%

LOCAL MRK: 1%

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − eight =