αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως μπορείς να αλλάξεις το εμφανιζόμενο όνομα σου στο Gmail

Πως μπορείς να αλλάξεις το εμφανιζόμενο όνομα σου στο Gmail

Όταν στέλνετε ένα email από το λογαριασμό σας στο Gmail, το εμφανιζόμενο όνομά σας, μαζί με άλλες πληροφορίες, εμφανίζεται στον παραλήπτη. Μπορείτε ωστόσο να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομα που σχετίζεται με το λογαριασμό σας στο Gmail, ακολουθώντας λίγα μόνο απλά βήματα.

Αρχικά, θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι μπορείτε να αλλάξετε το όνομα στον λογαριασμό σας Gmail μόνο σε έναν desktop browser. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Gmail για κινητά σε Android, iPhone ή iPad για να αλλάξετε το όνομά σας.

  • Για να αλλάξετε το όνομα στο λογαριασμό σας στο Gmail, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας μέσω του site του Gmail στον browser του υπολογιστή σας. Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι για να ανοίξετε το μενού “Ρυθμίσεις”.
Gmail: Πώς μπορείτε να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομα;
  • Στη συνέχεια, επιλέξτε “Εμφάνιση όλων των ρυθμίσεων” στο επάνω μέρος του αναπτυσσόμενου μενού.
Gmail: Πώς μπορείτε να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομα;
  • Τώρα θα βρεθείτε στην καρτέλα “Γενικά” του μενού “Ρυθμίσεις” του Gmail. Κάντε κλικ στην καρτέλα “Λογαριασμοί και εισαγωγή”.
  • Στην ενότητα “Αποστολή email ως”, θα δείτε τη διεύθυνση email σας και το εμφανιζόμενο όνομα που σχετίζεται με αυτήν. Κάντε κλικ στο κουμπί “Επεξεργασία πληροφοριών” για να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομα.
  • Τώρα, θα σας εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο. Εδώ, μπορείτε να αλλάξετε το εμφανιζόμενo όνoμα κάνοντας κλικ στο συννεφάκι δίπλα στο πλαίσιο κειμένου και, στη συνέχεια, πληκτρολογώντας το νέο εμφανιζόμενο όνομα σε αυτό το πλαίσιο κειμένου. Κάντε κλικ στο “Αποθήκευση αλλαγών” για να εφαρμόσετε την αλλαγή.
  • Θα δείτε τώρα το νέο εμφανιζόμενo όνoμα δίπλα στην ενότητα “Αποστολή email ως” στο μενού ρυθμίσεων του Gmail.

Έτσι, από την επόμενη φορά που θα στείλετε ένα email, το νέο εμφανιζόμενo όνoμα θα εμφανίζεται στον παραλήπτη που θα επιλέξετε.

Τέλος, αξίζει να διευκρινιστεί ότι ενώ η Google σάς επιτρέπει να αλλάξετε το εμφανιζόμενo όνoμά σας, δεν μπορείτε να αλλάξετε το username σας, που είναι διαφορετικό από το εμφανιζόμενο όνομα, ή τη διεύθυνση email σας. Ωστόσο, εάν χρειαστείτε μια νέα διεύθυνση email, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό.

Πηγή: Secnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × two =