αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως μπορείς να αλλάξεις τον προεπιλεγμένο Google λογαριασμό σου

Πως μπορείς να αλλάξεις τον προεπιλεγμένο Google λογαριασμό σου

Έχετε πολλά Google accounts και θέλετε να αλλάξετε το προεπιλεγμένο με κάποιον άλλο λογαριασμό; Είναι απαραίτητη μια μικρή διαδικασία, αλλά μπορείτε να τα καταφέρετε.

Ο προεπιλεγμένος λογαριασμός Google είναι αυτός με τον οποίο συνδεθήκατε πρώτη φορά στον υπολογιστή σας. Ο ίδιος κανόνας ισχύει και για συσκευές Android και για πολλές εφαρμογές της Google.

Αρχικά, μπορείτε να δείτε γρήγορα ποιος από τους λογαριασμούς σας είναι ο προεπιλεγμένος, μεταβαίνοντας στη Google και κάνοντας κλικ στο εικονίδιο προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία. Αμέσως, θα δείτε μια λίστα με όλους τους λογαριασμούς που χρησιμοποιείτε. Εάν κανένας από τους λογαριασμούς αυτούς δεν λέει δίπλα “Προεπιλογή”, τότε χρησιμοποιείτε ήδη τον προεπιλεγμένο Google λογαριασμό.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο πρώτος λογαριασμός με τον οποίο συνδεθήκατε, είναι ο προεπιλεγμένος. Επομένως, πρέπει να αποσυνδεθείτε από όλους τους λογαριασμούς και να ξανακάνετε πρώτη σύνδεση με κάποιο άλλο account. Ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία:

Μεταβείτε στο google.com και κάντε κλικ στο εικονίδιο προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.

Στη συνέχεια, επιλέξτε “Έξοδος από όλους τους λογαριασμούς”.

Εάν έχετε συνδεθεί μέσω Google Chrome, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα λέει ότι ο συγχρονισμός για το λογαριασμό σας έχει διακοπεί. Κάντε κλικ στο κουμπί “Συνέχεια” για να συνεχίσετε τη διαδικασία.

Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε ξανά με τον Google λογαριασμό που θέλετε να είναι ο προεπιλεγμένος από εδώ και στο εξής. Κάντε κλικ στην επιλογή “Σύνδεση” από την επάνω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας Google.

Θα δείτε μια λίστα με όλους τους λογαριασμούς που ήταν προηγουμένως συνδεδεμένοι. Δίπλα τους θα έχουν την ένδειξη “sign out”. Επιλέξτε αυτόν που θέλετε για προεπιλεγμένο ή κάντε κλικ στην επιλογή “Χρήση άλλου λογαριασμού” για να συνδεθείτε με έναν νέο.

Πηγή: secnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + seven =