αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠως θα φοράμε την μάσκα στα cafe και στα μπαρ από αύριο

Πως θα φοράμε την μάσκα στα cafe και στα μπαρ από αύριο

Υποχρεωτική καθίσταται πλέον εφαρμογή της μάσκας στα δυο μεγαλύτερα αστικά κέντρα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς οι δυο περιοχές βρίσκονται στο επίπεδο 3 του χάρτη υγειονομικής ασφάλειας. Η μάσκα είναι υποχρεωτική όχι μόνο σε κλειστούς αλλά και σε ανοιχτούς χώρους, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο χθεσινό διάγγελμά του.

Τι ισχύει για καφέ και εστιατόρια

Όπως διευκρίνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός κατά την είσοδό τους οι πολίτες στα καφέ και στα εστιατόρια θα υποχρεούνται να φορούν μάσκα, η οποία θα αφαιρείται μόνο όταν κάθονται στο τραπέζι.«Για να το πω με απλά λόγια, και στο καφέ ή στο εστιατόριο θα μπαίνουμε, στο εξής, με μάσκα. Την οποία θα αφαιρούμε μόνο όταν καθόμαστε στο τραπέζι. Και βέβαια εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση των ορθίων σε εσωτερικές αίθουσες», εξήγησε.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι τα καταστήματα εστίασης στις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο 3 και 4 θα συνεχίσουν να κλείνουν στις 00:00 τα μεσάνυχτα, με την απαγόρευση της κυκλοφορίας να ισχύει μισή ώρα μετά, δηλαδή στις 00:30.

Τα μέτρα τίθενται σε ισχύ από τις 6 το πρωί του Σαββάτου 24/10.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + fourteen =