αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως θα σου φαινόταν να μιλάς με τη φωνή… του Tim Cook; Μια εταιρία κλωνοποιεί ψηφιακά τις φωνές διασήμων. Μιλά και Ελληνικά!

Πως θα σου φαινόταν να μιλάς με τη φωνή… του Tim Cook; Μια εταιρία κλωνοποιεί ψηφιακά τις φωνές διασήμων. Μιλά και Ελληνικά!

Πως θα σου φαινόταν να χρησιμοποιήσεις τη φωνή κάποιοι διάσημου προσώπου όπως θες; Χρησιμοποιώντας αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης, μια εταιρεία στο Κολοράντο προσφέρει σε διασημότητες και δημόσια πρόσωπα την ευκαιρία να κλωνοποιήσουν ψηφιακά τη φωνή τους, η οποία μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία διαφημίσεων και άλλου περιεχομένου.

Η Veritone εμπορεύεται την τεχνολογία κλωνοποίησης φωνής ως τρόπο για τους διάσημους να κερδίζουν έσοδα από τις φωνές τους, χωρίς να χρειάζεται να μπουν σε στούντιο ηχογράφησης. Πάρα πολλά brands και media εταιρείες αγωνίζονται να παράγουν περιεχόμενο με ταχύ ρυθμό, λέει η εταιρεία. Σε απάντηση, η Veritone ανέπτυξε το «Marvel.ai», το οποίο υπόσχεται να εξορθολογίσει και να επεκτείνει τη δημιουργία περιεχομένου μέσω της «υπερ-ρεαλιστικής» παραγωγής φωνής.

Η Veritone δεν είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει τεχνολογία συνθετικής φωνής. Ωστόσο, η ίδια λέει ότι το Marvel.ai είναι το πρώτο που προσφέρει ένα σύστημα φωνητικής κλωνοποίησης «end-to-end» που χειρίζεται τη δημιουργία περιεχομένου, την αδειοδότηση και τη δημιουργία εσόδων.

Η εταιρεία επιδεικνύει επίσης τις δυνατότητες του Marvel.ai μέσω ενός ιστότοπου. Απλώς πληκτρολογήστε κάποιο διάλογο και ο ιστότοπος θα διαβάσει το κείμενο χρησιμοποιώντας μια ποικιλία συνθετικών φωνών από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Μάλιστα όπως θα δείτε, υπάρχον διαθέσιμες και Ελληνικές φωνές!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × two =