αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως θα πάρεις «κουπόνι καινοτομίας»: Το πρόγραμμα που μοιράζει 4 εκατ. ευρώ σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Πως θα πάρεις «κουπόνι καινοτομίας»: Το πρόγραμμα που μοιράζει 4 εκατ. ευρώ σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ανοιχτές είναι οι αιτήσεις για «κουπόνια καινοτομίας». Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, το οποίο θα μοιράσει συνολικά 4 εκατ. ευρώ σε ΜμΕ της Κεντρικής Μακεδονίας.

Το κονδύλι παρέχεται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στόχος είναι η ανάπτυξη, από τις επιχειρήσεις, κάποιου καινοτόμου προϊόντος, υπηρεσίας ή διαδικασίας παραγωγής (ή λειτουργίας) ή ακόμη και η επίλυση κάποιου προβλήματος στην παραγωγική διαδικασία των επιχειρήσεων.

Ποιοι είναι δικαιούχοι: Επιχειρήσεις που σχετίζονται με τους τομείς της αγροδιατροφής, των δομικών υλικών, της κλωστοϋφαντουργίας – ένδυσης, του τουρισμού, των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, των τεχνολογιών ενέργειας, των τεχνολογιών περιβάλλοντος ή των τεχνολογιών μεταφορών και εφοδιαστικής αλυσίδας.

Η υποβολή των αιτήσεων πρέπει να γίνει έως τις 28 Φεβρουαρίου 2020, τα επενδυτικά σχέδια να είναι 1.000 έως 10.000 ευρώ και η επιχορήγησή τους φτάνει στο 100% του προϋπολογισμού.

Αναλυτικά στοιχεία της πρόσκλησης και όροι υποβολής της αίτησης είναι διαθέσιμα εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 10 =