αρχικηVIRALΠως θα ξεχωρίσεις αν ένα ζευγάρι γυαλιών Ray Ban είναι αυθεντικό ή όχι

Πως θα ξεχωρίσεις αν ένα ζευγάρι γυαλιών Ray Ban είναι αυθεντικό ή όχι

Τα Ray Ban είναι γνωστό ότι είναι μια από τις πιο διάσημες και διαδεδομένες μάρκες γυαλιών σε όλο τον κόσμο. Για αυτό όταν κάποια στιγμή στην αναζήτηση σου για καινούριο ζευγάρι γυαλιών τα βρεις σε προσφορά και πολύ δελεαστική τιμή , σε βάζουν σε πειρασμό για να τα αγοράσεις. Όμως είναι σημαντικό να μην πέσεις θύμα εξαπάτησης για κάτι που δεν είναι αυθεντικό και μπορεί να βλάψει σοβαρά την υγεία σου. Εδώ είναι κάποιες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν πρόκειταιγια αληθινά ή ψεύτικα Ray Ban!

Αρχικά πρέπει να είναι πολύ καλή η ποιότητα του ολοκληρωμένου πακέτου του προϊόντος. Εννοείτε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν ορθογραφικά λάθη ή το λογότυπο να είναι χαμηλής ποιότητας και να φεύγει εύκολα. Επίσης πρέπει να ελέγχετε αν λείπει κάτι από το ολοκληρωμένο σετ που περιλαμβάνει κουτί ,θήκη, πανάκι καθαρισμού και βιβλιαράκι. Πέρα από αυτά πρέπει να υπάρχει αυτοκόλλητο στα πλάγια του κουτιού με πληροφορίες αναφορικά με τον κατασκευαστή και το μοντέλο , ενώ πρέπει να υπάρχει και λογότυπο στην θήκη που να λέει 100% UV προστασία Ray Ban ή Luxottica.

Σημαντικό είναι να ελέγχετε και τα μπράτσα των γυαλιών. Θα πρέπει να υπάρχει ένας κώδικας στο αριστερό εσωτερικό μέρος , ο οποίος προσδιορίζει τον αριθμό και χρώμα και του μοντέλου. Για να εξακριβώστε ότι το μοντέλο είναι αυθεντικό μπορείτε να αναζητήσετε αυτό τον κωδικό και στην επίσημη ιστοσελίδα της Ray Ban.

Στην συνέχεια πρέπει να ελέγξετε για το χαρακτηριστικό “RB” που πρέπει να είναι χαραγμένο και όχι ζωγραφισμένο στον δεξί φακό . Για μοντέλα πριν το 2000 η ένδειξη ήταν “BL”.

Τέλος, ένα ακόμη σημάδι βρίσκεται και στα μαξιλαράκια στην γέφυρα των γυαλιών. Τα συγκεκριμένα ζευγάρια της Ray Ban θα πρέπει να έχουν στα μαξιλαράκια ανάγλυφο το λογότυπο της εταιρίας .

Πηγή: shadesforyou.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 1 =