αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως θα μπορείς να στέλνεις μηνύματα στο κινητό δωρεάν και χωρίς να είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ

Πως θα μπορείς να στέλνεις μηνύματα στο κινητό δωρεάν και χωρίς να είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ

Με τόσα social media ποιος στέλνει sms; Όταν έχεις Messenger, WhatsApp, Viber γιατί να στείλεις σε κάποιον sms; Πλέον, η αποστολή δωρεάν μηνυμάτων θα είναι εφικτή για όλους, είτε έχεις iOS, είτε έχεις Android.

Η αποστολή δωρεάν μηνυμάτων είναι εφικτή για όσους έχουν iPhone κι επομένως έχουν το iMessage. Για όσους έχουν Android, όμως, τι γίνεται; Πλέον, ασχέτως του λογισμικού θα μπορείς να στέλνεις μηνύματα χωρίς χρέωση και χωρίς να απαιτείται η σύνδεση στο Internet.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για RCS μηνύματα (Rich Communication Services) και ο καλύτερος τρόπος για να τα περιγράψεις είναι οι πλατφόρμες μηνύματα, όπως το WhatsApp ή το Facebook Messenger.

Πρόκειται για μια δυνατότητα που μας προσφέρει η Google και είναι ήδη διαθέσιμη σε άλλες χώρες αλλά όχι στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη κι όλοι θα έχουμε τη δυνατότητα να στέλνουμε δωρεάν sms χωρίς να χρεωνόμαστε και χωρίς να χρειάζεται να έχουμε δεδομένα στο κινητό. Ακριβώς όπως το iMessages στο iPhone, μια μικρή αντιγραφή…

Γιατί αν δεν έχεις κάρτα, αν δεν έχεις δεδομένα πώς θα επικοινωνήσεις με τον έξω κόσμο σε μια στιγμή ανάγκης;;

Ωστόσο, ακόμη γίνεται πολλή δουλειά ώστε να είναι όλα τα δεδομένα προστατευμένα. Πληροφορίες, αναφέρουν ότι το σύστημα αυτό μπορεί εύκολα να το σπάσουν χάκερς και να διαβάζουν τα μηνύματα ή να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες σου.

Πάντως η χρήση του θα είναι εξαιρετικά απλή έχοντας απλά το app στο κινητό σου, πληκτρολογείς το μήνυμα και στάλθηκε! Ο άλλος χρήστης θα πρέπει επίσης να έχει το RCS χωρίς να έχει συνδεθεί στο Wi-Fi. Τη δυνατότητα αυτή θα έχουν τόσο οι χρήστες Android, όσο και οι χρήστες iOS.

Πηγή: ipop.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen + two =