αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως θα λειτουργεί η Apple TV

Πως θα λειτουργεί η Apple TV

Η Apple στο χθεσινό event της, πέρα από τον νέο MacBook Pro με την Touch Bar και υποστήριξη Touch ID, ανακοίνωσε και μία ολοκαίνουρια TV app που θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε Apple TV, iPhone και iPad.

Η νέα “TV” app της Apple μπορεί να ενσωματώσει δημοφιλείς video streaming apps αλλά και περιεχόμενο από το iTunes σε ένα εύκολο στη χρήση interface, ώστε να μη χρειάζεται πλέον να μεταπηδάτε μεταξύ εφαρμογών για να παρακολουθήσετε live TV ή on demand content. Όλο το περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει βρίσκεται πλέον συγκεντρωμένο στη νέα TV app.

Μπορεί μάλιστα να μαθαίνει τι παρακολουθείτε, να θυμάται πού αφήσατε ένα επεισόδιο, να ακολουθεί τα shows που βλέπετε και σας αρέσουν, αλλά και να σας προτείνει άλλα, με βάση τις προτιμήσεις σας, όπως σημειώνει το Digitallife.gr.

Επιπλέον, διαθέτει Live twitter feed support, για να μπορείτε να παρακολουθείτε το feed σας στο δημοφιλές site την ώρα μίας προβολής στην εφαρμογή. Πρέπει να σημειώσουμε, ωστόσο, ότι, ακολουθώντας τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες, φαίνεται ότι δεν υποστηρίζεται το Netflix από τη νέα εφαρμογή της Apple. Η νέα TV app της Apple θα είναι διαθέσιμη δωρεάν από το Δεκέμβριο στις ΗΠΑ για Apple TV, iPad και iPhone, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν και νέες αγορές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + seventeen =