αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ«Πως θα αποκτήσεις 100.000 fans στο Facebook»: Ένας διάσημος businessman μιλά για τη δική του στρατηγική

«Πως θα αποκτήσεις 100.000 fans στο Facebook»: Ένας διάσημος businessman μιλά για τη δική του στρατηγική

Το Facebook έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και πολλοί άνθρωποι -είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε όχι- φτιάχνουν Fb Pages με στόχο να μαζέψουν fans. Και να γίνουν… οι κυρίαρχοι του κοινωνικού δυκτίου. Ο πιο γνωστός τρόπος για να αποκτήσει μια σελίδα Likes, είναι φυσικά η χωρηγούμενες αναρτήσεις επί πληρωμή.

Ωστόσο, ο γνωστός businessman Brian D. Evans, σε άρθρο του στο αμερικανικό site inc.com, παραθέτει τη δική του στρατηγική. Η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, μπορεί να σου δώσει 100.000 fans μέσα σε ελάχιστον χρονικό διάστημα. Και χωρίς να δώσεις κάμποσα χρήματα σε χορηγούμενα posts.

Μάλιστα ο Evans εμφανίζεται πολύ σίγουρος για την τακτική του. «Με εκπλήσσει που πολλοί άνθρωποι δεν το γνωρίζουν, το αγνοούν ή δεν το χρησιμοποιούν για οποιοδήποτε λόγο» λέει μεταξύ άλλων. Δίνοντας 3 tips που αν τα εφαρμόσει κάποιος, μπορεί να δει την Σελίδα του να φτάνει τους 100.000 fans.

1– Όλα ξεκινούν με το καλό περιεχόμενο: Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, είναι να δημιουργήσετε καλό περιεχόμενο. Είναι το βασικό στοιχείο για μια Fb Page. Και τι σημαίνει καλό περιεχόμενο; Κάτι που ενδιαφέρει τους fans σας. Προσοχή: Δεν μιλάμε για περιεχόμενο που απλά θα το δουν. Πρέπει να είναι αναρτήσεις που θα τους ωθήσουν να κάνουν like, σχόλια και κοινοποιήσεις. Η ενεργή συμμετοχή τους, κάνει τη διαφορά.

2– Μη φοβάστε να είστε τολμηρός: Πολλοί άνθρωποι φοβούνται να είναι τολμηροί ή αιχμηροί στις αναρτήσεις τους. Το να είσαι αιχμηρός δεν είναι κακό στα Social Media. «Ας το παραδεχτούμε, τα feeds μας γεμίζουν με ατελείωτα σκουπίδια που τα διαβάζουμε στα γρήγορα. Για να πάρει κάποιος την προσοχή του από εκεί και να σταθεί να διαβάσει κάτι άλλο, πρέπει να δει κάποια τολμηρή ανάρτηση» λέει ο Evans. Για παράδειγμα, κάνοντας δημόσια μια τολμηρή ερώτηση, είναι πολύ πιθανό να έχουμε συμμετοχή από το κοινό.

3– Το «κρυφό» εργαλείο που μπορεί να σας φέρει 20% ως 50% περισσότερα likes: Πολλοί δεν γνωρίζουν αυτή τη λειτουργία του Facebook. Είναι απλό: πηγαίνετε στη σελίδα σας, διαλέξτε μια τυχαία ανάρτηση που έχει πάρει πολλά likes. Κλικάροντας πάνω στα likes, ακριβώς κάτω από την ανάρτηση θα διαπιστώσετε ότι σαν ανοίγει μια καρτέλα, η οποία δείχνει όλους τους ανθρώπους που έχουν αντιδράσει στο post. Από εκεί μπορείτε να «προσκαλέσετε» τον κάθε έναν ξεχωριστά, έτσι ώστε να πατήσουν like στη σελίδα σας. Σημείωση: Είναι κάτι που πρέπει να το κάνετε χειροκίνητα και σταματά να υπάρχει μετά τους 100.000 fans.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 4 =