αρχικηΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΠως είναι να είσαι Blogger, PR Manager και μητέρα: Η Σίβυλλα Βασσιάδη μιλά στο It’s Possible

Πως είναι να είσαι Blogger, PR Manager και μητέρα: Η Σίβυλλα Βασσιάδη μιλά στο It’s Possible

«Πριν 2 χρόνια, ένα όμορφο καλοκαιρινό βράδυ, που περιελάμβανε λίγα cocktails, πολύ ενθουσιασμό, θέληση και φρέσκες ιδέες γεννήθηκε το This Is Sivylla!». Κάπως έτσι ξεκίνησε το blog της η Σίβυλλα Βασσιάδη. Έχει καταφέρει να χτίσει το δικό της κοινό, ενώ στο Instagram έχει πάνω από 68 χιλ. followers.

Η ίδια μιλά στο It’s Possible για το πως κατάφερε να χτίσει αυτό το κοινό, πως μοιράζεται η καθημερινότητα της αφού είναι Blogger, PR Manager, μητέρα και σύζυγος, ενώ απαντά και στο αν το blogging μπορεί να είναι το βασικό επάγγελμα κάποιου στην Ελλάδα.

Με τι ασχολούσασταν πριν και πως αποφασίσατε να ξεκινήσετε το δικό σας blog;

Η δημιουργία του δικού μου blog υπήρχε αρκετά χρόνια στο μυαλό μου, καθώς ήθελα με κάποιο τρόπο να εκφράσω την αγάπη μου για τη μόδα, την ομορφιά και τα ταξίδια. Έτσι, πριν 2 χρόνια, ένα όμορφο καλοκαιρινό βράδυ, που περιελάμβανε λίγα cocktails, πολύ ενθουσιασμό, θέληση και φρέσκες ιδέες γεννήθηκε το This Is Sivylla!

Αυτή τη στιγμή το blogging είναι η full-time δουλειά σας; Και επίσης πως μοιράζεται ο χρόνος σας ανάμεσα στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και στην οικογένεια που ήδη έχετε

Η ενασχόλησή μου με το blog είναι κάτι που με γεμίζει και με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα, καθώς μέσα από αυτό μοιράζομαι τις σκέψεις και τις ιδέες μου. Δεν αποτελεί όμως τη βασική μου εργασία, καθώς δραστηριοποιούμαι στον κλάδο της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων.

Πέρα από την ιδιότητα της blogger και της PR Manager, είμαι και σύζυγος και μητέρα. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, πως η καθημερινότητά μου είναι αρκετά απαιτητική, καθώς πρέπει να ανταποκρίνομαι στις καθημερινές επαγγελματικές μου αρμοδιότητες, να παρευρίσκομαι σε events όταν είναι εφικτό, να προγραμματίζω φωτογραφίσεις για τις ανάγκες του blog και το πιο σημαντικό να φροντίζω την 9 μηνών κόρη μου. Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω είναι ένα πολύ δύσκολο task, παρ’ όλα αυτά με το σωστό προγραμματισμό όλα είναι εφικτά.

Μπορεί, κατά την γνώμη σας, να ξεκινήσει κάποιος/α ένα blog από το μηδέν, στην Ελλάδα, και να φτάσει να είναι αυτό η βασική εργασία του;

Αν κάποιος αγαπάει πραγματικά το blogging, έχει ισχυρή θέληση και εργάζεται σκληρά, φυσικά και μπορεί να το καταφέρει!

Τι θα δει κάποιος στο δικό σας blog;

To This Is Sivylla αποτελεί ένα lifestyle blog αφιερωμένο στην ομορφιά, τη μόδα και τα ταξίδια. Πρόκειται για ένα διαδικτυακό χώρο όπου μοιράζομαι συμβουλές μόδας και ομορφιάς, αγαπημένους προορισμούς, και φυσικά στιγμές από την καθημερινότητα μου στην Αθήνα.

Στο Instagram έχετε πάνω από 68 χιλ. followers. Πως καταφέρατε να συγκεντρώσετε αυτό το μεγάλο κοινό; Και τι θα συμβουλεύατε μια νέα κοπέλα που θέλει να κάνει το ίδιο

Κάθε ένας που επιθυμεί να δημιουργήσει το δικό του blog, θα πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά πως μόνο με επαγγελματισμό, ισχυρή θέληση, επιμονή, υπομονή αλλά και αγάπη γι’ αυτό που κάνει, μπορεί να έρθει η επιτυχία.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένη, ο επαγγελματισμός αντιστοιχεί στη διατήρηση της ταυτότητας ενός blog και στη συνεχή επικοινωνία με εταιρείες για τη δημιουργία περιεχομένου. Η ισχυρή θέληση αφορά στη συνεχή διερεύνηση φρέσκων ιδεών για ενδιαφέρον περιεχόμενο αλλά και στη δημοσίευση προτάσεων οι οποίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες των users. Με τους όρους επιμονή και υπομονή αναφέρομαι στη σωστή οργάνωση και τον προγραμματισμό που απαιτείται, προκειμένου να ανανεώνεται συστηματικά το περιεχόμενο του blog και τα social media. Τέλος, όταν αναφέρομαι στην αγάπη, έχω πάντα στο μυαλό μου τη συνεχή επικοινωνία με τους αναγνώστες του blog αλλά και τους followers των social media, οι οποίοι αποτελούν και τη βασική πηγή έμπνευσης για τα επόμενα βήματα του This Is Sivylla.

Τι δεν θα κάνατε ποτέ ως blogger;

Ο Νο.1 κανόνας που ακολουθώ πιστά από τότε που δημιουργήθηκε το This Is Sivylla είναι να μην προτείνω ποτέ προϊόντα ή υπηρεσίες, τα οποία δε θα χρησιμοποιούσα στην πραγματικότητα. Δε σας κρύβω μάλιστα, πως έχω απορρίψει προτάσεις συνεργασίας ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + 18 =