αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Πως βγάζω 150.000 δολάρια τον χρόνο μέσω του Fiverr»: Ένας freelaner εξηγεί

«Πως βγάζω 150.000 δολάρια τον χρόνο μέσω του Fiverr»: Ένας freelaner εξηγεί

Πριν από περίπου εννέα χρόνια, ο Levi Newman αποφάσισε να μετατρέψει τις δεξιότητες που είχε στην γραφή, σε μια επιχείρηση. Εντάχθηκε στο Fiverr, την γνωστή online πλατφόρμα για freelancers, και χρησιμοποίησε την εμπειρία του στο μάρκετινγκ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να γράφει συναρπαστικές περιγραφές για τους πωλητές του Amazon.

Όπως εξηγεί το Business Insider, o Newman γράφει περιγραφές για προϊόντα που απευθύνονται απευθείας στον καταναλωτή, αλλά και για υπηρεσίες business-to-business . Ο Newman είναι ένας από τους περισσότερους από 800.000 freelancers στο Fiverr.

Από το 2022, ο ίδιος έχει γράψει περισσότερες από 13.000 μοναδικές περιγραφές προϊόντων και έχει εισπράξει περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα. Κάθε χρόνο, βγάζει πλέον περίπου 150.000 $, σύμφωνα με τα έγγραφα που είδε το Business Insider. Επιπλέον, έχει καταχωρηθεί ως ένα από τα «κορυφαία» μέλη του Fiverr και έχει βαθμολογία πέντε αστεριών.

Όταν ο Newman εντάχθηκε αρχικά στο Fiverr το 2014. Ξεκίνησε με μικρές δουλειές των $5, βγάζοντας περίπου $100 κάποιες ημέρες, ως παράλληλη δραστηριότητα. Μετά από μερικά χρόνια έφτασε να βγάζει αρκετές εκατοντάδες δολάρια την εβδομάδα. Τότε μπήκε full-time.

Levi Newman, Amazon description writer

«Έχω τρία παιδιά. Μου αρέσει να ταξιδεύω. Μου αρέσει να περνάω χρόνο με τη γυναίκα μου», λέει. Είναι εύκολο να δημιουργήσεις ένα προφίλ, η πλατφόρμα σε συνδέει με πελάτες και διαφημίζει τις υπηρεσίες σου, εξηγεί. Με αυτόν τον τρόπο, το μόνο που έχεις να κάνεις… είναι η δουλειά. «Αυτό είναι το μεγαλύτερο όφελος», λέει. «Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τα υπόλοιπα».

Μέσω του Fiverr, οι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Newman από οπουδήποτε- και ανά πάσα στιγμή. Η προσφορά υπηρεσιών σε διεθνείς πελάτες είναι κομβική για την ανάπτυξη της business δραστηριότητας του, αλλά μπορεί να συνοδεύεται από ορισμένες δυσκολίες, όπως η δουλειά σε διαφορετικές ζώνες ώρας, ενώ μερικές φορές υπάρχουν γλωσσικά εμπόδια.

Στην αρχική του επικοινωνία με τους πελάτες, ο Newman καθορίζει τις προθεσμίες του project και τον τρόπο διάθεσης του προϊόντος στην αγορά. Στη συνέχεια, συζητά αναλυτικά με τους πελάτες μέσω της υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων του Fiverr για να κατανοήσει καλύτερα το προϊόν που προσπαθούν να πουλήσουν. Στη συνέχεια, εξηγεί το πώς θα επιτύχουν καλύτερα τους στόχους πωλήσεών τους. Αυτό περιλαμβάνει ολοκληρωμένο σχεδιασμό SEO και χρήση λέξεων-κλειδιών, δύο σημεία επιτυχίας που οι άλλοι copywriters θα πρέπει να έχουν επίσης στο μπροστά μέρος του μυαλού τους, λέει.

Στη συνέχεια, ο Newman χρησιμοποιεί αυτές τις συνομιλίες για να δημιουργήσει ένα concept για το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πως να βγάλεις 438 ευρώ μέσα στον πρώτο μήνα, από το Fiverr»: Εξηγεί ο Νώντας Καραβίας

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − eight =