αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Πως ένα χόμπι με οδήγησε σε μια μεγάλη business ευκαιρία»: Ένας CEO εξηγεί

«Πως ένα χόμπι με οδήγησε σε μια μεγάλη business ευκαιρία»: Ένας CEO εξηγεί

Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι δεν πρέπει να ασχολείσαι με την δουλειά σου… 24 ώρες το 24ωρο. Όσο κι αν σου αρέσει αυτή. Πρέπει να έχεις κι άλλα ενδιαφέροντα και χόμπι. Μάλιστα, πολλές φορές η επόμενη μεγάλη επαγγελματική σου ευκαιρία ίσως κρύβεται κάπου εκεί. Σε μια δραστηριότητα που απλά σου αρέσει να κάνεις.

Αυτό εξηγεί ο ιδρυτής και CEO της online πλατφόρμας Kajabi, Kenny Rueter. «Πριν αρκετά χρόνια, πέρναγα ώρες εκτός γραφείου για να δημιουργώ sprinkler toys (σαν αυτά εδώ) για διασκέδαση. Οι γιοι μου τα αγάπησαν και οι γείτονες άρχισαν να έρχονται για να το δουν. Όταν αποφάσισα να κάνω tutorials online, σχετικά με το πως μπορείς να δημιουργήσεις κάτι τέτοιο, ανακάλυψα ότι δεν υπάρχει μια point-and-click πλατφόρμα για να παρέχεις τέτοια μαθήματα. Έτσι άρχισα να χτίζω μια τέτοια», λέει ο επιχειρηματίας στο Entrepreneur.com.

Όπως εξηγεί δεν είχε σκοπό να φύγει από την πρωινή δουλειά του. Αλλά το χόμπι του τον οδήγησε στην δημιουργία μιας νέας επιχείρησης. Και έχει να δώσει τη δική του συμβουλή: Αν δεν είσαι χαρούμενος με την δουλειά σου, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να ξεκινήσεις να ψάχνεις μια νέα δουλειά. Μπορείς να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν στον ελεύθερο σου χρόνο. Έτσι είτε θα ερωτευθείς ξανά την δουλειά σου, είτε θα οδηγηθείς σε μια νέα ευκαιρία. Όπως δηλαδή έγινε και στην περίπτωση του ίδιου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + 18 =