αρχικηVIRALΠωλούν μέσω eBay άμμο από Ελληνικές παραλίες (Εικόνες)

Πωλούν μέσω eBay άμμο από Ελληνικές παραλίες (Εικόνες)

Μία απρόσμενη… επιχειρηματική ιδέα φαίνεται ότι είχαν κάποιοι. Συγκεκριμένα πωλείται μέσω eBay ποσότητα άμμου από την Κρήτη και μάλιστα “χρησιμοποιημένης”, όπως αναφέρεται στην περιγραφή με τιμή εκκίνησης το ποσό των 15 ευρώ.

Όπως αποκάλυψε ο Καλούστ Παραγκαμιάν, ο οποίος συμμετέχει στην Επιτροπή Σχεδίου Δράσης για τη διάσωση της Νήσου Χρυσής, με ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, φαίνεται πως κάποιοι επιτήδειοι πωλούν άμμο από τη Χρυσή.

Πρόκειται, όπως αναφέρει το neakriti.gr, για ένα θέμα το οποίο έρχεται να προκαλέσει μεγάλη εντύπωση, την ώρα που ολόκληρο σχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος βρίσκεται σε εξέλιξη για την διάσωση της Νήσου. Ένα χρόνο τώρα κάτω από την «μύτη» των αρχών επιτήδειοι βάζουν αγγελίες στην πλατφόρμα του ebay πωλώντας κυριολεκτικά “χρυσάφι” την άμμο της νήσου Χρυσής.

Ήδη το νησί βρίσκεται υπό προστασία και ως φαίνεται το θέμα λαμβάνει και αστυνομικού τύπου διαστάσεις καθώς πλέον θα πρέπει να διερευνηθεί και ποιοι είναι αυτοί που πωλούν άμμο από μία περιοχή που είναι κηρυγμένη Natura, είναι αρχαιολογικός χώρος και ο ΟΦΥΠΕΚΑ υποστηρίζει αυστηρό σχέδιο προστασίας έχοντας ήδη απαγορευτεί εξερεύνηση του νησιού από τουρίστες.

Εντύπωση μάλιστα προκαλεί το γεγονός ότι πέρα από την άμμο της νήσου Χρυσής, πωλείται ποσότητα άμμου και από άλλες περιοχές της Κρήτης και συγκεκριμένα από τα Μάλια και το Ρέθυμνο, αλλά και από διάσημες παραλίες της Ρόδου και της Κω.

Πωλείται άμμος στο ebay

Άμμος από τα Μάλια πωλείται στο ebay

Άμμος από τη Ρόδο πωλείται στο ebay

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × four =