αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠωλείται το ιστορικό ξενοδοχείο King George στο κέντρο της Αθήνας

Πωλείται το ιστορικό ξενοδοχείο King George στο κέντρο της Αθήνας

Την έναρξη της διαδικασίας πώλησης του ξενοδοχείου King George ανακοίνωσε η Eurobank, με καταχώρησή της στον ημερήσιο τύπο.

Σημειώνεται ότι το ιστορικό ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου Α’ 3, έχει συνολική επιφάνεια 9.450 τ.μ., αποτελείται από 3 υπόγεια, ισόγειο, ημιώροφο, 8 ορόφους και δώμα, ενώ διαθέτει συνολικά 102 δωμάτια. Αυτή τη στιγμή είναι μισθωμένη στην εταιρεία ΛΑΜΨΑ Α.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον έως τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 12.00, ενώ οι προτάσεις υποβάλλονται είτε μέσω επιστολής στη διεύθυνση Φιλελλήνων 10, στην Αθήνα υπόψη της κας Φραγκή, είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση kinggeorgehotel@eurobank.gr.

Όπως αναφέρεται η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη διαδικασία πώλησης δεν είναι δεσμευετική σε αυτή τη φάση, ούτε για τους ενδιαφερόμενους, ούτε και για την τράπεζα .

Το 5 αστέρων King George , ανήκει στην αλυσίδα Luxury Collection, και χρονολογείται από το 1930, όπως διαβάζουμε στο News.gr.

Βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την Ακρόπολη, την Αγορά, την Πλάκα και το Θησείο, ενώ διαθέτει συνολικά 102 δωμάτια και σουίτες και μια Penthouse Σουίτα με ιδιωτική εξωτερική πισίνα με θέα στην Ακρόπολη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + 8 =