αρχικηVIRALΠρώην εργαζόμενος των Starbucks αποκαλύπτει τα «μυστικά» τους: Γιατί γράφουν λάθος τα ονόματα πελατών, το κόλπο με τον medium καφέ κ.α.

Πρώην εργαζόμενος των Starbucks αποκαλύπτει τα «μυστικά» τους: Γιατί γράφουν λάθος τα ονόματα πελατών, το κόλπο με τον medium καφέ κ.α.

Ένας πρώην barista των Starbucks αποκαλύπτει τα… μυστικά της γνωστής αλυσίδας. Ο 28χρονος Shabaz Ali, μοιράστηκε μέσω του TikTok, τα «μυστικά» που είχαν σε κατάστημα της Αγγλίας των Starbucks που δούλευε, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 553.000 προβολές και πολλά Likes.

«Περνούσα από εκπαίδευση και ο διευθυντής μού είπε να γράφω εσκεμμένα λάθος τα ονόματα των πελατών στα κύπελλα για δωρεάν δημοσιότητα». Πως θα ερχόταν αυτή; «[Μου είπαν επίσης] να κοιτάζω για influencers ή νεότερους ανθρώπους που φαίνονται ως άτομα που θα κάνουν μια ‘σκηνή’ σχετικά με αυτό στα social media τους, σίγουρα θα δημοσιεύσουν κάτι σχετικά… Σοκαρίστηκα, καθώς κατάλαβα ότι αυτός ήταν πιθανώς ο λόγος που το όνομά μου γραφόταν λάθος στο παρελθόν», εξηγεί ο ίδιος.

Αποκάλυψε μάλιστα πως τα περίφημα frappuccinos της εταιρείας περιέχουν ένα σιρόπι με γεύση, σε αντίθεση με τους πραγματικούς κόκκους καφέ, οπότε συστήνει… «Αν θέλετε πραγματικό καφέ, πρέπει να ζητήσετε ένα εσπρεσάκι»!

Ο Ali είπε μάλιστα πως του είχαν ζητήσει να προσποιηθεί ότι δεν υπήρχε κάτι σε απόθεμα, αν είχε δημιουργηθεί ουρά: «Συνήθως χρειαζόταν πολύς χρόνος για να παρασκευαστεί ένα frappuccino, οπότε σε μια κουραστική μέρα, τους έλεγα ότι κάποια σιρόπια είχαν εξαντληθεί ή η παγομηχανή είχε σπάσει».

Εν τω μεταξύ, ο barista αποκάλυψε τρόπους για να πάρει κανείς δωρεάν τα snacks και τα αρτοποιήματα που πουλάνε τα Starbucks: «Στο τέλος της βάρδιας, τα είδη αρτοποιίας πρέπει να πεταχτούν, οπότε αν τα ζητήσετε από έναν barista, μπορεί να σας τα δώσει», ενώ τόνισε ότι «μερικά από αυτά μεταφέρονται σε καταφύγια αστέγων ή δίνονται απευθείας στους αστέγους».

Παράλληλα, ο ίδιος σημειώνει ότι «αν θες ένα medium καφέ, ζήτα το σε μεγάλο φλιτζάνι. Το πιθανότερο είναι ότι ο barista θα γεμίσει το φλιτζάνι – γιατί πάντα βγάζει λίγο επιπλέον – οπότε παίρνεις έτσι ένα μεγάλο ρόφημα δωρεάν».

Επίσης αν δεν σου αρέσει το ρόφημα σου, πες το στον barista. Θα σου δώσει άλλο δωρεάν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × one =